![]() |
[QUOTE=commander;327208]Hep başkan yüzünden burda dönen muhabbetler kalmadı. Sadece günaydın veya iyi akşamlar, eskiden böyle miydi muhabbetin gözüne vurulurdu. Başkan fırçalaya fırçalaya korkuttu milleti kimse bişey yazamıyor :) İyi günler herkeze[/QUOTE]
Abi nereye yazıyorsun, yazarsan adını fındıkçı koyarız diye tehdit ediyorlar:(:( Gününüz aydın neşeniz bol olsun dostlar.. |
cümleten selaymün aleyküm amatör ruhlu dostlarım nasılsınız haliniz keyfiniz nasıl inşallah herkes iyidir
|
[QUOTE=cebeci19;327242]cümleten selaymün aleyküm amatör ruhlu dostlarım nasılsınız haliniz keyfiniz nasıl inşallah herkes iyidir[/QUOTE]
Çokşükür aslanlar gibiyiz, gurbet ellerde sen neler ediyorsun onu söğle bakalım.. |
Hayırlı geceler.
Biz iyiyizde seni pek iyi görmedim Murat abi. Balığa gidememek canına tak etmiş anlaşılan. |
Cümleten selamunaleyküm.
|
[QUOTE=kulekreis;327250]Cümleten selamunaleyküm.[/QUOTE]
Külekreis gelir, [B]cümleten selamunaleyküm[/B] der sonrada geriye dönüp bakmazsa tabiki sohbet olmaz. Suçlu ben değilim yani Bülentciğim;) |
[QUOTE=kulekreis;327250]Cümleten selamunaleyküm.[/QUOTE]
Vealeykümselam amcam, keyifler iyidir inşallah. |
[QUOTE=mehteran;327252][B]Vealeykümselam amcam, keyifler iyidir inşallah.[/B][/QUOTE]
Der sonrada [B]benim şişme vaktim geldi[/B] derse tabiki sohbet olmaz Bülentciğim:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;327251]Külekreis gelir, [B]cümleten selamunaleyküm[/B] der sonrada geriye dönüp bakmazsa tabiki sohbet olmaz.
Suçlu ben değilim yani Bülentciğim;)[/QUOTE] Kızım sana söylüyorum gelinim sen duy taktiği biteli 35 sene oldu. Sana bunu kim öğretti. :D:D 4 defadır verdiğim selamı ertesi gün hiç altına yazılmamış olarak buluyorum. tabi ki şuçlu ben değilim. Serkancım bırak bu tezgahları ben gelirken sen gidiyordun.:D:D:D Ben çok iyiyim peki sen nasılsın anlat bakalım da muhabbet olsun. Şu dünyanın gidişatına bak . Büyükler küçüklerin hatırını soruyor. |
[QUOTE=kulekreis;327255]Kızım sana söylüyorum gelinim sen duy taktiği biteli 35 sene oldu. Sana bunu kim öğretti.
:D:D 4 defadır verdiğim selamı ertesi gün hiç altına yazılmamış olarak buluyorum. tabi ki şuçlu ben değilim. Serkancım bırak bu tezgahları ben gelirken sen gidiyordun.:D:D:D Ben çok iyiyim peki sen nasılsın anlat bakalım da muhabbet olsun.[/QUOTE] Hamdolsun iyilik abim:D Efe ile kavga ediyoruz. Ya leptopa kablo çek bende oltacilara gireceğim külekreisime cevap vereceğim yada kalkta oradan yazayim diyor. Vallahi ayıtlayamadım taşı...:rolleyes: |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:08. |