![]() |
Hayırlı pazarlar...
Mutlu, huzurlu, güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileklerimle. |
selamun aleyküm dostlar,
hayırlı pazarlar, işte olanlara hayırlı işler. |
Cümleten iyi akşamlar arkadaşlar.
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;316840]Şuan; 11 Mart 2012 saat 04:17
Horlama sesin taaa buralara kadar geliyor Necat abim:)[/QUOTE]Senin bu saatte ayakta ne işin var sayın başkan... Özellikle bide pazar günü sabah yani..:rolleyes::rolleyes: [QUOTE=İbrahim YILDIZ;316842]Herkese hayırlı sabahlar, iyi pazarlar. Burayada Mehteran Amcamın horlama sesleri geliyor Başkanım.:D[/QUOTE] Bırakta pazar günü bari uyuyalım be ibram kardeşim.. [QUOTE=Necat ÇETİNCEVİZ;316857]Cümleten iyi akşamlar arkadaşlar.[/QUOTE] İyi akşamlar necat abim... |
Başkanı yeni yerimizin sevincinden dolayı uyku tutmadı Gürkan'ım :D:D Mutluluğu gözlerinden okunuyordu dün akşam :D
|
Abi işin açıkcası bizde çok sevindik...Başkan uyumamakta haklı ok iyi anlayorum onu...Bizde bu güç varken daha neler göreceğiz Allahın izniyle...
|
İnşallah gelecek çok daha güzel olacak.
|
Nerde bu bu millet yahuuuuuu, dernekte çay muhabbeti iyi gidiyor anlaşılan..:rolleyes::rolleyes: Ahhhhh anasını sattımın KÖTÜNAHİYE si ahhhhhh şöğle Angaraya 50 100 km mesafen olsaydı ne vardı sanki.:(:(
|
[QUOTE=mehteran;316885]Nerde bu bu millet yahuuuuuu, dernekte çay muhabbeti iyi gidiyor anlaşılan..:rolleyes::rolleyes: Ahhhhh anasını sattımın KÖTÜNAHİYE si ahhhhhh şöğle Angaraya 50 100 km mesafen olsaydı ne vardı sanki.:(:([/QUOTE]
Cümleten selamunaleyküm. Gürkancım merhaba . Ne yapıyorsun arkadaş. Şaire sormuşlar Ankara'nın nesini seviyorsun diye. İstanbula dönüşünü seviyorum demiş.:D |
[QUOTE=kulekreis;316887]Cümleten selamunaleyküm.
Gürkancım merhaba . Ne yapıyorsun arkadaş. Şaire sormuşlar Ankara'nın nesini seviyorsun diye. İstanbula dönüşünü seviyorum demiş.:D[/QUOTE] :D:D Belkide öğledir ama ben seviyorum be amcam Angarayı... İnsanları güzel, havaları güzel, oynatıyor insanı..;);) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:27. |