![]() |
Kütahya da bülent diye birisi olacaktı, gören yada telefonla falan konuşan varmı, nerelere kayboldu adam anlam veremedim..
|
günaydınlar cümleten
|
[QUOTE=muratcoskun;327600]günaydınlar cümleten[/QUOTE]
Günaydın beyim, günaydın... Keyifler iyidir inşallah. |
[QUOTE=mehteran;327602]Günaydın beyim, günaydın... Keyifler iyidir inşallah.[/QUOTE]
çok şükür iyiyim sağdıcım. sen nasılsın, bu bülent dediğin bülent yılmazmı ? |
[QUOTE=mehteran;327599]Kütahya da bülent diye birisi olacaktı, gören yada telefonla falan konuşan varmı, nerelere kayboldu adam anlam veremedim..[/QUOTE]
[QUOTE=muratcoskun;327604]çok şükür iyiyim sağdıcım. sen nasılsın, bu bülent dediğin bülent yılmazmı ?[/QUOTE] Gürkan Ağabeyim benden bahsediyor sanırım Murat Ağabeyim...:D Buralardayım Ağabeyim, merak edilecek bir durum yok...:) Evde boya badana ve parke işleri vardı... Her yer dağınık vaziyetteydi, evi yerleştirmekle uğraşıyoruz... O yüzden internete de giremedim epeydir... İş yerinden de çok fazla giremiyorum... |
[QUOTE=Bülent YILMAZ;327607]Gürkan Ağabeyim benden bahsediyor sanırım Murat Ağabeyim...:D
Buralardayım Ağabeyim, merak edilecek bir durum yok...:) Evde boya badana ve parke işleri vardı... Her yer dağınık vaziyetteydi, evi yerleştirmekle uğraşıyoruz... O yüzden internete de giremedim epeydir... İş yerinden de çok fazla giremiyorum...[/QUOTE] kolay gelsin bülent kardeşim. hafta sonuna kadar bitir, yoksa gene tanışamayacağız. |
[QUOTE=Bülent YILMAZ;327607]Gürkan Ağabeyim benden bahsediyor sanırım Murat Ağabeyim...:D
Buralardayım Ağabeyim, merak edilecek bir durum yok...:) Evde boya badana ve parke işleri vardı... Her yer dağınık vaziyetteydi, evi yerleştirmekle uğraşıyoruz... O yüzden internete de giremedim epeydir... İş yerinden de çok fazla giremiyorum...[/QUOTE] Adam lazımsa gelelim abeeeeee.:p |
[QUOTE=muratcoskun;327608]kolay gelsin bülent kardeşim.
hafta sonuna kadar bitir, yoksa gene tanışamayacağız.[/QUOTE] Bitti sayılır zaten Murat Ağabeyim... [QUOTE=mehteran;327615]Adam lazımsa gelelim abeeeeee.:p[/QUOTE] Sağol Gürkan Ağabeyim...:) |
[QUOTE=mehteran;327598]Çoooooooook bekyeleceğiz kamil abiiiiii.[/QUOTE]
kardeş yapacak birşey yok,;) arkadaşların hakkı emeği onlar çekti elbette yoruldular biraz dinlenecekler, kendilerine geleceklerki bize birşeyler sunsunlar demi öyle hazıra konmak yok bekleyeceğiz abi.:) |
[QUOTE=Kamil Metin;327620]kardeş yapacak birşey yok,;)
arkadaşların hakkı emeği onlar çekti elbette yoruldular biraz dinlenecekler, kendilerine geleceklerki bize birşeyler sunsunlar demi öyle hazıra konmak yok bekleyeceğiz abi.:)[/QUOTE] Bende onun için diyorum, beleşe konmak yoook, bekleyecez.. :( |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:37. |