![]() |
Herkese hayirli geceler .
Erol*cum merhaba Iyisindir umarim. Ben iyiyim |
[QUOTE=kulekreis;350164]Herkese hayirli geceler .
Erol*cum merhaba Iyisindir umarim. Ben iyiyim[/QUOTE] selamınaleykum hayırlı cumalar.sağol hasan abi iyiyim ,bi kaç kişiden başka merhabalaşmıyor sitede.okulların açılmasınımı bekliyo millet. :) |
Hayırlı günler dostlar.
|
Selamun Aleyküm, Hayırlı günler başkanım, hayırlı cumalar.....
|
[QUOTE=erto;350165]selamınaleykum hayırlı cumalar.sağol hasan abi iyiyim ,bi kaç kişiden başka merhabalaşmıyor sitede.okulların açılmasınımı bekliyo millet. :)[/QUOTE]
Aynen dedigin gibi Erol. uc bes kisi donup duruyor. Okullarla alakasi yok sanki |
Günaydınlar olsun.
|
selamınaleykum hayırlı günler
|
[QUOTE=Salihaga19;350167]Selamun Aleyküm, Hayırlı günler başkanım, hayırlı cumalar.....[/QUOTE]
[QUOTE=kulekreis;350169]Aynen dedigin gibi Erol. uc bes kisi donup duruyor. Okullarla alakasi yok sanki[/QUOTE] [QUOTE=B.Erkan ERTİK;350180]Günaydınlar olsun.[/QUOTE] [QUOTE=erto;350181]selamınaleykum hayırlı günler[/QUOTE] Hayırlı günler. Gününüz aydın, neşeniz daim olsun. Facebook' la alakalı sanki Reisim:) |
Gerçekten dostlarım selamlaşan ve yazı yazan üç beş kişi ne oldu miilet balıgamı gitti..
Tüm oltacı dostlara iyiakşamlar candost sanada..:):D |
Ben başganla uğraşırken yoruldum artık bayrağı oğluma devredeceğim o belki tahttan indirir başganı. En kısa zamanda dernek üyeliğini de gerçekleştireceğim ki seçimlerde falan şansı olsun ;)Başganım hörmetler, diğer arkadaşlar selamlar iyi akşamlar.
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:15. |