![]() |
selamınaleykum günaydın
|
[QUOTE=B.Erkan ERTİK;350189]Ben başganla uğraşırken yoruldum artık bayrağı oğluma devredeceğim o belki tahttan indirir başganı. En kısa zamanda dernek üyeliğini de gerçekleştireceğim ki seçimlerde falan şansı olsun ;)Başganım hörmetler, diğer arkadaşlar selamlar iyi akşamlar.[/QUOTE]
:D:D:D Gününüz aydın, neşeniz daim olsun dostlar. Özlettin kendini Bülent bey :) |
Cumleten selamunaleykum.
|
selamınaleykum haylrlı günler
|
Cumleten selamunaleykum. Onumuzdeki hafta sariyerde telli babaya bu forumu okutmaya goturecegim. Insallah uflemesi ankaraya kadar gider. Ruzgar ters esmezse karsa kadar diyorlar bakalim ne olacak. iyice kurudu bu yerler :D:D:D
|
selamınaleykum hayırlı sabahlar.
|
[QUOTE=kulekreis;350207]Cumleten selamunaleykum. Onumuzdeki hafta sariyerde telli babaya bu forumu okutmaya goturecegim. Insallah uflemesi ankaraya kadar gider. Ruzgar ters esmezse karsa kadar diyorlar bakalim ne olacak. iyice kurudu bu yerler :D:D:D[/QUOTE]
insallah hasan abi.karsa gider dolanıp durur uflemesi. :-) |
[QUOTE=kulekreis;350207]Cumleten selamunaleykum. Onumuzdeki hafta sariyerde telli babaya bu forumu okutmaya goturecegim. Insallah uflemesi ankaraya kadar gider. Ruzgar ters esmezse karsa kadar diyorlar bakalim ne olacak. iyice kurudu bu yerler :D:D:D[/QUOTE]
Hazır elin değmişken birde beni üfletiver sayın Reisim. Bir bakmışsın ki aynı sen gibi göklerdeyim:D |
selamınaleykum hayırlı cumalar cümleten.
|
Günaydınlar:)
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:01. |