![]() |
Herkese hayırlı geceler.
|
[QUOTE=kulekreis;327787]Herkese hayırlı geceler.[/QUOTE]
günaydın reisim. gene sabah oldu, cümleten günaydın arkadaşlar. |
Hayırlı cumalar.
|
Hayırlı akşamlar dostlar.
Yarışma bitti bu defada ekmek derdi (işler) başladı. Foruma arada bir bakıp çıkıyorum ama doğru dürüst yazamıyorum. Dün gece sevgili Ferhat siteyi bir hayli şenlendirmiş sağolsun:) |
Hayırlı akşamlar arkadaşlar,
Foruma bakıyorum çok kalabalık gözüküyor, Bu akşam Yozgat seferine çıkıyorum pazartesiye kadar yokum. herkese iyi hafta sonları dilerim. |
[QUOTE=KÖŞKEROĞLU;327816]Hayırlı akşamlar arkadaşlar,
Foruma bakıyorum çok kalabalık gözüküyor, Bu akşam Yozgat seferine çıkıyorum pazartesiye kadar yokum. Herkese iyi hafta sonları dilerim.[/QUOTE] Hayırlı yolculuklar abi. Kavun karpuz getirmeyi unutma:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;327815]Hayırlı akşamlar dostlar.
Yarışma bitti bu defada ekmek derdi (işler) başladı. Foruma arada bir bakıp çıkıyorum ama doğru dürüst yazamıyorum. Dün gece sevgili Ferhat siteyi bir hayli şenlendirmiş sağolsun:)[/QUOTE] :) Dertli insan çok. |
Allah başka dert vermesin abi biraz sonra aşağı inicem enginin yanina, hayırlı akşamlar
|
[QUOTE=Hakkı HARMANCIK;327818]:) Dertli insan çok.[/QUOTE]
[QUOTE=Yasin ÖZTÜRK;327819]Allah başka dert vermesin abi biraz sonra aşağı inicem enginin yanina, hayırlı akşamlar[/QUOTE] Sattın bizi Hakkı, nasıl dertli olmayayim kardeş:D Engin' e selamlar Yasin. İki kilo erittim onu hafta sonu;) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;327820]Sattın bizi Hakkı, nasıl dertli olmayayim kardeş:D
Engin' e selamlar Yasin. İki kilo erittim onu hafta sonu;)[/QUOTE] Selamlar bizden başkanim hayirli akşamlar |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:08. |