![]() |
[QUOTE=erhan canatan;341433]Günaydın arkadaşlar[/QUOTE]
Günaydın Erhan abi. Günaydın dostlar. |
Selamlar oltacılar... :)
|
iyi geceler oltacı arkadaşlarım..iyi ki varsınız..akşamın bu vakti avlakta olamasak ta merhaba diyecek doğa sever oltacı abilerimiz ,ablalarımız ve kardeşlerimiz var.paylaşımlarını bizlere sunmak için çaba sarfedenler var..
|
Cümleten selamlar.
Haftasonu gelsede balığa gitse:) Son 2 avımda 1 tane 30 cm. kadife tuttum başka vuruş alamadım, cep telefonum suya düştü:(. Bu hafta sonu boş geçmeyecek bir av yapıp stres atmalıyım, yoksa artık Fotoğrafçılık, ebru, gibi bir hobiye geçeceğim:) |
[QUOTE=gökhan;341451]Cümleten selamlar.
Haftasonu gelsede balığa gitse:) Son 2 avımda 1 tane 30 cm. kadife tuttum başka vuruş alamadım, cep telefonum suya düştü:(. Bu hafta sonu boş geçmeyecek bir av yapıp stres atmalıyım, yoksa artık Fotoğrafçılık, ebru, gibi bir hobiye geçeceğim:)[/QUOTE] Selam Gökhan kardeşim,bütün şansımı bu hafta sonu için sana devrettim gitti,şansım fena değildir haa..rastgele.. |
Günaydın dostlar.
Gününüz aydın neşeniz daim olsun. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341458]Günaydın dostlar.
Gününüz aydın neşeniz daim olsun.[/QUOTE] Günaydın Başkanım. Herkese hayırlı işler, iyi günler... |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341458]Günaydın dostlar.
Gününüz aydın neşeniz daim olsun.[/QUOTE] [QUOTE=İbrahim YILDIZ;341459]Günaydın Başkanım. Herkese hayırlı işler, iyi günler...[/QUOTE] Günaydın abeeee günaydın..... Hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyorum her ikinizede.. |
günaydın tüm oltacılara.
|
[QUOTE=İbrahim YILDIZ;341459]Günaydın Başkanım.
Herkese hayırlı işler, iyi günler...[/QUOTE] İbrahim inan çok uyanıksın :) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:37. |