![]() |
Cümleten selamunaleyküm.
|
[QUOTE=kulekreis;328041]Cümleten selamunaleyküm.[/QUOTE]
aleyküm selam reisim, nasılsın. ? |
[QUOTE=kulekreis;328041]Cümleten selamunaleyküm.[/QUOTE]
[QUOTE=muratcoskun;328042]aleyküm selam reisim, nasılsın. ?[/QUOTE] Hayırlı geceler. |
[QUOTE=Musa ERCİYAS;328005]Murat abi sanada hayırlıgünler nasılsın,balık durumu nasıl oralarda..
İyiakşamlar oltacılar ailesi..:)[/QUOTE] çok şükür iyiyim musa şimdi işten geldim. balık var ama, benim vaktim yok bu aralar. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;328043]Hayırlı geceler.[/QUOTE]
sanada hayırlı geceler serkan. |
[QUOTE=muratcoskun;328042]aleyküm selam reisim, nasılsın. ?[/QUOTE]
Teşekkür ederim Murat'ım. Bugünlerimize hamdolsun. Bir yaramazlık yoktur.Sen nasılsın. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;328043]Hayırlı geceler.[/QUOTE]
EyvaAllah Serkanım. Sana da hayırlı geceler. |
[QUOTE=muratcoskun;328045]sanada hayırlı geceler serkan.[/QUOTE]
Sağolasın abi. Reis selamını yazdı ondan sonra da yattı. Hep böyle yapar kendileri:rolleyes: |
[QUOTE=kulekreis;328047]Teşekkür ederim Murat'ım. Bugünlerimize hamdolsun. Bir yaramazlık yoktur.Sen nasılsın.[/QUOTE]
[QUOTE=kulekreis;328048]EyvaAllah Serkanım. Sana da hayırlı geceler.[/QUOTE] [QUOTE=M.Serkan İNANÇ;328049]Sağolasın abi. Reis selamını yazdı ondan sonra da yattı. Hep böyle yapar kendileri:rolleyes:[/QUOTE] Pardon......:o Demek ki yanılmışım. :D:D:D:D:D:D |
[QUOTE=kulekreis;328047]Teşekkür ederim Murat'ım. Bugünlerimize hamdolsun. Bir yaramazlık yoktur.Sen nasılsın.[/QUOTE]
çok şükür iyiyim reisim işten geldim. yatmadan önce takılayım biraz dedim. reisim sen genelde tekneden avlanıyordun değilmi,? zargana sahtesi için sordum. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:33. |