![]() |
Gecmisolsun Erol agir kaldirma birde sert yerde yat..Hayirligunler oltacilar..
|
[QUOTE=erto;350396]selamınaleykum hayırlı sağlıkoı günler.
bugün geç kaldım kusura bakmayın hastanedeydim,bel fıtığı başlangıcı vaaa dedi.:([/QUOTE] Abi geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Herkese hayırlı akşamlar dilerim. |
[QUOTE=Musa ERCİYAS;350399]Gecmisolsun Erol agir kaldirma birde sert yerde yat..Hayirligunler oltacilar..[/QUOTE]
[QUOTE=A.Engin Çelebi;350400]Abi geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Herkese hayırlı akşamlar dilerim.[/QUOTE] keşke hanıma doktor tavsiyesi bol bol balığa gidecekmişim deseymişim.:) |
[QUOTE=erto;350401]keşke hanıma doktor tavsiyesi bol bol balığa gidecekmişim deseymişim.:)[/QUOTE]
:D :D :D Hayırlı akşamlar dostlar. |
[QUOTE=erto;350396]selamınaleykum hayırlı sağlıkoı günler.
bugün geç kaldım kusura bakmayın hastanedeydim,bel fıtığı başlangıcı vaaa dedi.:([/QUOTE] Aleyna Aleyküm Selam Abi , Estafurullah geçmiş olsun abi Allah acil şifalar versin inşAllah dikkat etmek üşütmemek ağır kaldırmamak oturup kalkarken bile dikkat istiyor bel fıtığı Allaha emanetsin Abi |
Cümleten Esselamun Aleyküm degerli Abilerim ve Kardeşlerim geceniz huzurlu ve iyi olsun inşAllah :)
|
[QUOTE=KocaBalıkçıErman;350406]Cümleten Esselamun Aleyküm degerli Abilerim ve Kardeşlerim geceniz huzurlu ve iyi olsun inşAllah :)[/QUOTE]
Aleykümselam güzel kardeşim. Geceniz güzel olsun dostlar, bu gece nöbetçiyiz :) |
Cumleten selamunaleykum.
|
[QUOTE=kulekreis;350410]Cumleten selamunaleykum.[/QUOTE]
Aleykümselam reisim. Nasılsın uzun oldu görüşmeyeli? |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;350411]Aleykümselam reisim. Nasılsın uzun oldu görüşmeyeli?[/QUOTE]
Tesekkur ederim Engin. Sukurler olsun iyiyim. Sen nasilsin. umarim iyisindir. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:49. |