![]() |
[QUOTE=mehteran;328054]Günaydın arkadaşlar...Hayırlı işler neşeli günler diliyorum hepinize...[/QUOTE]
[QUOTE=arslan;328055]günaydın arkadaşlar saglıklı hayırlı kazançlı gün olması dileğiyle..[/QUOTE] [QUOTE=ÇARŞI;328062]Herkese hayırlı günler.[/QUOTE] [QUOTE=muratcoskun;328065]cümleten hayırlı günler.[/QUOTE] [QUOTE=M.Serkan İNANÇ;328070]Hayırlı günler dostlar.[/QUOTE] [QUOTE=Bülent YILMAZ;328074]Herkese hayırlı günler...[/QUOTE] [QUOTE=mehteran;328089]Bülent ne kefalleri gördük, nede seni.. :rolleyes::(:([/QUOTE] Başkanım ne oluyor burada. Herkes selam vermiş kimse selam almamış. Tabi ki zatı aliniz dahil Askıda birsürü selam duruyor. Havada selamlar uçuşuyor. Bu konuya burada en büyük reis olarak el koyuyorum. Önce hepinize selamlar ve hoşgeldiniz. Alkış yok sevmem :D:D fırça var severim.:D:D:D |
[QUOTE=kulekreis;328095]Başkanım ne oluyor burada. Herkes selam vermiş kimse selam almamış. Tabi ki zatı aliniz dahil Askıda birsürü selam duruyor. Havada selamlar uçuşuyor. Bu konuya burada en büyük reis olarak el koyuyorum. Önce hepinize selamlar ve hoşgeldiniz. Alkış yok sevmem :D:D fırça var severim.:D:D:D[/QUOTE]
Aleykümsel reisim...Fırça telli olmasında önemli değil, fırça yemeğe alışkınız biz.:p Hürmetle ellerinden öpüyorum abim... |
[QUOTE=mehteran;328096]Aleykümsel reisim...Fırça telli olmasında önemli değil, fırça yemeğe alışkınız biz.:p Hürmetle ellerinden öpüyorum abim...[/QUOTE]
hayırlı günler cümleten. fırça iyi geldi. :) |
[QUOTE=muratcoskun;328102]hayırlı günler cümleten. fırça iyi geldi. :)[/QUOTE]
Bize artık kaşağı lazım kaşağı..:p:p:p |
[QUOTE=cebeci19;327979]başkanım sanada hayırlı günler nasıl dinlenebildinmi fedei abi peker abi necat abi bayram abi velhasıl tüm dostlar nasıllar inşallah bir yaramazlık yoktur[/QUOTE]
Kardeş özledikbe gel gayrı.. Köfte köpeğin olsun.. |
[QUOTE=Fedai ERDEM;328127]Kardeş özledikbe gel gayrı..
Köfte köpeğin olsun..[/QUOTE] Aha bu lafa gelinmezmi gayrii,, gelecem tez zamanda inşallah.. |
Cümleten hayırlı geceler.
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;328138]Cümleten hayırlı geceler.[/QUOTE]
Sanada hayırlı geceler Başkanım... |
Cümleten selamunaleyküm. Oltacı Dostlar.
|
[QUOTE=İbrahim YILDIZ;328139]Sanada hayırlı geceler Başkanım...[/QUOTE]
[QUOTE=kulekreis;328143]Cümleten selamunaleyküm. Oltacı Dostlar.[/QUOTE] Aleykümselam Reis, İbrahim sanada hayırlı geceler kardeş. Mehteran efendiyede tatlı rüyalar:p |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:42. |