![]() |
Abi diğer konudan yazdım bunu görmeden, 12 sinde orda olmak planım. Neyse özelden veya cepten gel. isteğin bize emirdir.
|
[QUOTE=B.Erkan ERTİK;350444]Abi diğer konudan yazdım bunu görmeden, 12 sinde orda olmak planım. Neyse özelden veya cepten gel. isteğin bize emirdir.[/QUOTE]
Ricamız olur dostum. Cepten arayamam çok yazıyor. Ama özelden akşamleyin listeyi yazarım :) Anneye selamlar. |
Peki başgan.
Bu arada geçen defa gelirken bulaşık makinasında yıkadığın o olta makinası ile Rus işi iki parça sopada gözüm var haberin olsun. :D |
[QUOTE=KocaBalıkçıErman;350436]Engin abi ne yarışması ne zaman :)
Hayirli geceler abilerim ve kardeşimlerim gecenizin güzel geçmesi dileğiyle.[/QUOTE] Erman geçmişten bahsediyorum. Bu sene Turna yarışmasından sonra 2-3 defa gidebilmişimdir su kenarına. Bir de Bolu'ya gittik. 4 ayda 4 kere gitmişim balığa. Bir de oturuyoruz evde çalışsak hiç ayarlayamayacağız. Neyse salı günü 5. kısmet olacak gibi bir aksilik çıkmazsa. Herkese hayırlı geceler. |
[QUOTE=B.Erkan ERTİK;350446]Peki başgan.
Bu arada geçen defa gelirken bulaşık makinasında yıkadığın o olta makinası ile Rus işi iki parça sopada gözüm var haberin olsun. :D[/QUOTE] Kamış eve girince hemen sağda duvara yaslı duruyor. Makine de salonda ki kupaların hemen yanında:) |
[QUOTE=B.Erkan ERTİK;350446]Peki başgan.
Bu arada geçen defa gelirken bulaşık makinasında yıkadığın o olta makinası ile Rus işi iki parça sopada gözüm var haberin olsun. :D[/QUOTE] Helal olsun sana Bulent. Ozel listelenmis siparisi aninda maliyetine getirip sifirladin,Ticaretin ozu takas da yatarmis. Ben demiyorum oyle soyluyorlar, Yalancinin yalancisiyim.:D:D:D Sevgiler ve selamlar. |
Reisim :D etme sen benden ol :D :D
|
İstediğin kamış, makine olsun. Beni onlarla mı korkutacaksın dostum:)
Hayırlı günler dostlar. Gününüz aydın, neşeniz daim olsun. |
Yeni gün hepinize mutluluk ve huzurla çalışma getirsin, malum tatilde olanların son günü.
|
[QUOTE=B.Erkan ERTİK;350481]Yeni gün hepinize mutluluk ve huzurla çalışma getirsin, malum tatilde olanların son günü.[/QUOTE]
EyvaAllah Bülent'cim. Deliye hergün bayram. Bizler sarı kağıt sahibiyiz. Sende de olması lazım. :D:D:D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:02. |