Balık Avı ve Amatör Balıkçılık

Balık Avı ve Amatör Balıkçılık (http://www.oltacilar.com/index.php)
-   Sohbet ve Tanışma Odası (http://www.oltacilar.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Konular Harici 13 (http://www.oltacilar.com/showthread.php?t=11505)

erto 08.10.14 06:45

selamınaleykum günaydın.hayırlı bereketli işler herkese.

erto 08.10.14 11:22

[QUOTE=B.Erkan ERTİK;350444]Abi diğer konudan yazdım bunu görmeden, 12 sinde orda olmak planım. Neyse özelden veya cepten gel. isteğin bize emirdir.[/QUOTE]

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;350445]Ricamız olur dostum.
Cepten arayamam çok yazıyor. Ama özelden akşamleyin listeyi yazarım :)
Anneye selamlar.[/QUOTE]

[QUOTE=B.Erkan ERTİK;350446]Peki başgan.
Bu arada geçen defa gelirken bulaşık makinasında yıkadığın o olta makinası ile Rus işi iki parça sopada gözüm var haberin olsun. :D[/QUOTE]

[QUOTE=A.Engin Çelebi;350448]Erman geçmişten bahsediyorum. Bu sene Turna yarışmasından sonra 2-3 defa gidebilmişimdir su kenarına. Bir de Bolu'ya gittik. 4 ayda 4 kere gitmişim balığa. Bir de oturuyoruz evde çalışsak hiç ayarlayamayacağız.
Neyse salı günü 5. kısmet olacak gibi bir aksilik çıkmazsa.

Herkese hayırlı geceler.[/QUOTE]

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;350451]Kamış eve girince hemen sağda duvara yaslı duruyor.
Makine de salonda ki kupaların hemen yanında:)[/QUOTE]

[QUOTE=kulekreis;350453]Helal olsun sana Bulent. Ozel listelenmis siparisi aninda maliyetine getirip sifirladin,Ticaretin ozu takas da yatarmis. Ben demiyorum oyle soyluyorlar, Yalancinin yalancisiyim.:D:D:D Sevgiler ve selamlar.[/QUOTE]

[QUOTE=B.Erkan ERTİK;350454]Reisim :D etme sen benden ol :D :D[/QUOTE]

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;350472]İstediğin kamış, makine olsun. Beni onlarla mı korkutacaksın dostum:)
Hayırlı günler dostlar.
Gününüz aydın, neşeniz daim olsun.[/QUOTE]

[QUOTE=B.Erkan ERTİK;350481]Yeni gün hepinize mutluluk ve huzurla çalışma getirsin, malum tatilde olanların son günü.[/QUOTE]

[QUOTE=kulekreis;350491]EyvaAllah Bülent'cim. Deliye hergün bayram. Bizler sarı kağıt sahibiyiz. Sende de olması lazım. :D:D:D[/QUOTE]

millet konuşmak için bayramı bekliyomuş meğer.:)keşke o zaman hergün bayram olsa :) :)

A.Engin Çelebi 08.10.14 13:03

Selam dostlar. Herkese hayırlı günler dilerim.

Erol abi her gün bayram olsa bayramın ne değeri kalır, bak ne güzel olmuş forumumuz şenlenmiş :D

erto 08.10.14 13:55

[QUOTE=A.Engin Çelebi;350499]Selam dostlar. Herkese hayırlı günler dilerim.

Erol abi her gün bayram olsa bayramın ne değeri kalır, bak ne güzel olmuş forumumuz şenlenmiş :D[/QUOTE]

bayramdan bayrama senlenecekse :-(

A.Engin Çelebi 08.10.14 14:00

Yok abi olur mu öyle şey. Bir ara yarışmaya çok enerji harcadık ama şu anda dernek faaliyetleriyle uğraşıyoruz. Aslolan zaten etkinlik yapabilmek. dün bunlardan birini yaptık. İnşallah diğerleri de sırada. Tabi seni de görmek isteriz :)

kulekreis 08.10.14 23:33

Cumleten selamunaleykum.

erto 09.10.14 06:47

[QUOTE=A.Engin Çelebi;350502]Yok abi olur mu öyle şey. Bir ara yarışmaya çok enerji harcadık ama şu anda dernek faaliyetleriyle uğraşıyoruz. Aslolan zaten etkinlik yapabilmek. dün bunlardan birini yaptık. İnşallah diğerleri de sırada. Tabi seni de görmek isteriz :)[/QUOTE]

selamınaleykum günaydın.
engincim bu bayram nasıl olduysa ful doluydum.misafirlerim olmasaydı inan gelecektim.:)
havalar iyiyken cuma akşamı çamlıdereyi bi yoklayacam.

Musa ERCİYAS 09.10.14 12:04

Bayramdan bayramaaa..:)Erolll..:):D:D

kulekreis 09.10.14 23:21

Herkese hayirli geceler.

A.Engin Çelebi 09.10.14 23:55

[QUOTE=erto;350504]selamınaleykum günaydın.
engincim bu bayram nasıl olduysa ful doluydum.misafirlerim olmasaydı inan gelecektim.:)
havalar iyiyken cuma akşamı çamlıdereyi bi yoklayacam.[/QUOTE]
Rastgelsin abim. O zaman Dönüşte güzel bir av raporu bizi bekliyor desene :)

[QUOTE=kulekreis;350511]Herkese hayirli geceler.[/QUOTE]

Teşekkürler reisim, sana da hayırlı geceler olsun.

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:59.