![]() |
[QUOTE=Necat ÇETİNCEVİZ;328171]Cümleten merhaba arkadaşlar. Özel nedenlerden dolayı bir süre daha iptal durumdayım :) Yakında döneceğim inşallah.[/QUOTE]
Özledik seni Nejattt abiiii... Fazla bekletme bizi:o:) [QUOTE=mehteran;328174]Abi yarasa gibi gecenin bi yarısı çıkıyorsun ortalığa, sonrada mehteran efendiye tatlı rüyalar diyorsun... En güzel akşamlar sizlerin olsun dostlar...[/QUOTE] Bizde böyle Gürkan abi. Ne zaman nereden geleceğimiz belli olmaz. Karşımızdakinin hep uyanık kalması lazım:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;328184]Özledik seni Nejattt abiiii... Fazla bekletme bizi:o:)
Bizde böyle Gürkan abi. Ne zaman nereden geleceğimiz belli olmaz. Karşımızdakinin hep uyanık kalması lazım:)[/QUOTE] Uyurken yakalarım ben seni..:p |
Cümleten selamunaleyküm.
|
[QUOTE=mehteran;328185]Uyurken yakalarım ben seni..:p[/QUOTE]
Geçen akşam Fedai abi yakaladıydı. Uyandırdı, sonrada tamam yat ya birşey yok diyor. Daha ne olsun, uyandırdın işte:) |
[QUOTE=kulekreis;328186]Cümleten selamunaleyküm.[/QUOTE]
Aleykümselam amcam.. [QUOTE=M.Serkan İNANÇ;328187]Geçen akşam Fedai abi yakaladıydı. Uyandırdı, sonrada tamam yat ya birşey yok diyor. Daha ne olsun, uyandırdın işte:)[/QUOTE] Ben zannettim .. Kalk leeeeen baca yanıyoor diyecek sandım.. |
[QUOTE=kulekreis;328186]Cümleten selamunaleyküm.[/QUOTE]
Hoşgeldin Reisim. Sen geldin Gürkan abi yattı:) |
[QUOTE=mehteran;328189]
Ben zannettim .. Kalk leeeeen baca yanıyoor diyecek sandım..[/QUOTE] Yok beni öldü sanmışlar. Yok öyle yağma diyecektim ama hadi yat uyu birşey yok diyince uzatmadım:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;328190]Hoşgeldin Reisim.
Sen geldin Gürkan abi yattı:)[/QUOTE] Yatayım bariii. Kibarca kovulduk..:p |
[QUOTE=mehteran;328192]Yatayım bariii. Kibarca kovulduk..:p[/QUOTE]
Yok canımm. Olurmu öyle şey:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;328190]Hoşgeldin Reisim.
Sen geldin Gürkan abi yattı:)[/QUOTE] Hoşbulduk Serkan'ım. Karpuz bile yata yata büyürmüş . :D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:37. |