![]() |
Cümleten hayırlı geceler.
Murat Merhaba nasılsın. |
Cümleten iyi geceler arkadaşlar.
|
Günaydın herkese,
|
Günaydııııııın..
|
Günaydınnn şansınız bol olsun
|
[QUOTE=kulekreis;328282]Cümleten hayırlı geceler.
Murat Merhaba nasılsın.[/QUOTE] cümleten hayılı akşamlar. teşekkürler reisim iyiyim mesajı bir hayli geç görmüşüm. sen nasılsın, biz oğlanı özledik valla, hafta sonu bize süpriz yapacakmış gaipten haber geldi. |
[QUOTE=muratcoskun;328327]cümleten hayılı akşamlar.
teşekkürler reisim iyiyim mesajı bir hayli geç görmüşüm. sen nasılsın, biz oğlanı özledik valla, hafta sonu bize süpriz yapacakmış gaipten haber geldi.[/QUOTE] Teşekkür ederim Murat'ım. Ben de iyiyim şükürler olsun. Önceleri memlekete sık sık gelinir. Oralarda sosyal faliyetler başlayınca sık aralar birak seyrekleşir. Sonra bayram tatil gelmeleri başlar. En sonlarda da kirlenen çamaşırları yıkatmaya getirir.Neyse beni çok geriye götürdün, onca yolu geri tepeceğim:D:D Allah kavuştursun diyeyim. Delikanlıya selamlarımı iletirsen sevinirim. Hoşçakal. |
[QUOTE=kulekreis;328329]Teşekkür ederim Murat'ım. Ben de iyiyim şükürler olsun. Önceleri memlekete sık sık gelinir. Oralarda sosyal faliyetler başlayınca sık aralar birak seyrekleşir. Sonra bayram tatil gelmeleri başlar. En sonlarda da kirlenen çamaşırları yıkatmaya getirir.Neyse beni çok geriye götürdün, onca yolu geri tepeceğim:D:D Allah kavuştursun diyeyim. Delikanlıya selamlarımı iletirsen sevinirim. Hoşçakal.[/QUOTE]
teşekkür ederim reisim, a.s alışıcaz artık ne yapalım, ALLAH tan gürkan ordada içim rahat. |
[QUOTE=muratcoskun;328330]teşekkür ederim reisim, a.s
alışıcaz artık ne yapalım, ALLAH tan gürkan ordada içim rahat.[/QUOTE] Muratcım o yönden şanslısın. |
[QUOTE=muratcoskun;328330]teşekkür ederim reisim, a.s
alışıcaz artık ne yapalım, ALLAH tan gürkan ordada içim rahat.[/QUOTE] [QUOTE=kulekreis;328341]Muratcım o yönden şanslısın.[/QUOTE] Bende diyorum gecenin yarısında kim kulaklarımı çınlatıyor,:rolleyes: Sizleri seviyorum dostlar... Gününüz aydın, neşeniz bol arkadaşlar.. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:52. |