![]() |
[QUOTE=kulekreis;350615]Dubaiden sicak sicak selamlar.[/QUOTE]
Aleykümselam Reisim, burada değilmişsin demek ki. Ben de İstanbul'da seni göremeyince üzülmüştüm. Neyse artık bir dahaki organizasyona inşallah. Herkese iyi geceler dilerim. |
selamınaleykum hayırlı işler cümleten.
|
[QUOTE=A.Engin Çelebi;350627]Aleykümselam Reisim, burada değilmişsin demek ki. Ben de İstanbul'da seni göremeyince üzülmüştüm.
Neyse artık bir dahaki organizasyona inşallah. Herkese iyi geceler dilerim.[/QUOTE] Engin'cim Merhaba . Bir hafta once dubaiye geldim. Amerikadan bir tekne satin aldim gemiyle dubaiye geliyor . Onu karsilamaya geldim . onun icin yoktum. insaAllah bir daha ki sefere. sevgiler ve selamlar |
Cumleten selamunaleykum.
|
[QUOTE=kulekreis;350631]Engin'cim Merhaba . Bir hafta once dubaiye geldim. Amerikadan bir tekne satin aldim gemiyle dubaiye geliyor . Onu karsilamaya geldim . onun icin yoktum. insaAllah bir daha ki sefere. sevgiler ve selamlar[/QUOTE]
selamınaleykum hayırlı sabahlar. hayırlı olsun hasan abi hızına yetişilmiyor.darısı kötüde olsa bize olsun. saygılar. |
Gününüz aydın, neşeniz daim olsun dostlar.
|
günaydın hayırlı işler
|
[QUOTE=erto;350637]selamınaleykum hayırlı sabahlar.
hayırlı olsun hasan abi hızına yetişilmiyor.darısı kötüde olsa bize olsun. saygılar.[/QUOTE] Tesekkur ederim Erol'cum. Darisi nasil istersen gonlune gore olsun . Dubaiden ilik bir aksam selami gonderiyorum |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;350639]Gününüz aydın, neşeniz daim olsun dostlar.[/QUOTE]
Sagolasin baskanim. Diledigin gibi olsun [QUOTE=Murat ÇELEBİ;350643]günaydın hayırlı işler[/QUOTE] EyvaAllah Murat, gorusemiyoruz iyisindir umarim. |
hüseyin abi iyiakşamlar nasılsın hayırlı olsun yeni gemin..:):D
Murat gardaşım sanada hayırlı akşamlar ola..:) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:34. |