![]() |
Hayırlı günler. Hayırlı işler.
|
yıkıldım :)
[YOUTUBE]nhumx8Ii5qs[/YOUTUBE] |
Selamın Aleykümm Hayırlı Akşamlar :)
|
[QUOTE=kulekreis;350748]Dubainin sicak bir aksamindan vatanimin dostlarina selamun aleykum.[/QUOTE]
Aleykümselam Reisim. [QUOTE=Musa ERCİYAS;350757]Candostum ne muhabbet var ne bişey selam kelam katılanda üç beş kişi özlüyorum milleti işlerimi yogun yoksa neden saygılar..:confused:[/QUOTE] Yoğun abi, hem de ne yoğun :D [QUOTE=erto;350760]bayramı bekle musacım :)[/QUOTE] Yok öyle sadece bayramlarda uğramak Erol abi :D Buralardayız her gün kontrol ediyoruz da bazen yazacak vaktimiz olmuyor. Arada olur öyle şeyler :) [QUOTE=Hakkı Sadık AKBULUT;350762]Hayırlı günler. Hayırlı işler.[/QUOTE] Sağol abim. Teşekkür ederim. [QUOTE=erto;350763]yıkıldım :) [YOUTUBE]nhumx8Ii5qs[/YOUTUBE][/QUOTE] Hakkaten abi çok güldüm ben bu skece. [QUOTE=kadir666;350765]Selamın Aleykümm Hayırlı Akşamlar :)[/QUOTE] Sağolasın Kadir'im. Sana da hayırlı akşamlar olmuştur umarım. Ben de buradan Herkese hayırlı bir gün dilerim. Allah hayırlı işler versin. Biraz toplu yanıt gibi oldu kusuruma bakmayın. Etkinlik var a dostlar. :) |
selamınaleykum günaydın.
|
Hayırlı günler. Bol kazançlar.
|
selamınaleykum hayırlı bereketli cumalar
|
Hayırlı cumalar olsun.
|
Hayırlı cumalar dostlar.
Gününüz aydın, neşeniz daim olsun. |
Cumleten hayirli aksamlar.
|