![]() |
[QUOTE=muratcoskun;329502]bol sanslar dilerim rasgele.
cümleten hayırlı günler arkadaşlar.[/QUOTE] [QUOTE=commander;329509]Metin abim ellerinden öperim hürmetler. Aha sana rövanş fırsatı kaçırmasana, ordan cek-cük ediyorsun anca. Bol şans dilerim inşaallah tut balık da ben utanayım. Bak ama başkasının tuttuğu balığı ben tuttum demek yok sonra karışmam.[/QUOTE] Hayırlı pazarlar... Murat abi gönülden söylemiş ama sanki seninki art niyet taşıyor gibime geldi dostum:) Suana kadar tık yok. Sagolsun BÜLENT KAHRAMAN abimizin ucunda yem olmayan oltaları suda bizde kenarda eğlendik sabaha kadar. Uzun süredir boyle islanmamistim. Cok romantik bir geceydi:D |
[QUOTE=Yasin ÖZTÜRK;329515]Sende nöbetçi bedduacı gibisin nasıl yağmur başladı arabalara kaçamadık bile...[/QUOTE]
Valla art niyetim yoktu ( en azından size karşı) kurunun yanında yanan yaş odun gibi olmuşsunuz. Hani kendisinin de eğlenmesine karşı değiliz, hep mutlu olun. [QUOTE=M.Serkan İNANÇ;329517]Hayırlı pazarlar... Murat abi gönülden söylemiş ama sanki seninki art niyet taşıyor gibime geldi dostum:) Suana kadar tık yok. Sagolsun BÜLENT KAHRAMAN abimizin ucunda yem olmayan oltaları suda bizde kenarda eğlendik sabaha kadar. Uzun süredir boyle islanmamistim. Cok romantik bir geceydi:D[/QUOTE] Ormantik tonton başkanım inan ki kalpten dilemiştim rast gelsin diye. Eeee sen bensiz organizasyonlar düzenle bir de böyle gezmelere git daha neler gelir başına. Ama arada yanındakiler kaynıyor onlar da perişan oluyor ona üzülüyorum :D . Meşhur yağmurluk takımın yanında değil miydi? Hani bir tatlı su kefali avına giderken giyip aşırı terleme yaptıran takım ;) |
Yok dostum, zaten olsaydı da giymezdim herhalde. Yavaştan yavastan yağdı sonra birden bastırdı:) Įslandiktan sonra kaçmak geldi aklımıza:D
|
:D :D ;)
|
hayırlı akşamlar arkadaşlar.
|
Cümleten selamunaleyküm.
|
Hepinize hayırlı sabahlar.
|
Günaydın, İyi günler dileklerimle........
|
İyi akşamlar oltacılar.
|
İyiakşamlar oltacılar buraların tadı kalmamış iyiakşamlar,hayırlı günler,günaydın v.s...:confused:Sohbet yok muhabbet yok vay beee eski günlerr..:):D
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:11. |