Balık Avı ve Amatör Balıkçılık

Balık Avı ve Amatör Balıkçılık (http://www.oltacilar.com/index.php)
-   Sohbet ve Tanışma Odası (http://www.oltacilar.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Konular Harici 12 (http://www.oltacilar.com/showthread.php?t=10347)

B.Erkan ERTİK 23.10.12 17:17

[QUOTE=Musa ERCİYAS;329577]Bülent dost aynen haklısın sen ve hüseyin abi başkan ve gürkan abi olmasa siteninde tadı yok.Siz yoksanız takılan kaynatanda yok.Ayrıca neymiş korktukları anlayamadım.:confused:[/QUOTE]
Ne olacak korktukları, Komplocu Tonton Başkan. Kendisi kızamıyorsa tetikçi tutar adamı vurulmuştan beter eder vallaha :D
[QUOTE=gökhan;329571]abi haklısın galiba, sadece okuyup geçiyor herkez.[/QUOTE]
Üstte dediğim gibi :D ;)
[QUOTE=kulekreis;329581]Destuuuuuuuuuuuuurrrrr Erkek vaaaarrr. Cümleten selamunaleyküm. Yahu şu erkeklerin yaptıkları dedikoduyu evdeki hanımlar duysa var ya. Erkekler bu kötü günlerde yeminlen sokakta kalırdı. :D:D:D[/QUOTE]

Reisim hörmetler. Tişörtümün önünü ilikledim hazır olda bekliyorum. Sen paylaşım yapmayınca kimse birşey paylaşmıyor onu demek istemiştim vallaha başka birşey yok. Ha bir de tonton başkandan konu var o kadar. Oltacılar gurubunda (sosyal site) son resmini gördünüz mü;
Şener ŞEN in EŞKİYA filminden sahne sanki.

Tanju Odabaşı 23.10.12 17:22

[QUOTE=commander;329619]Ne olacak korktukları, Komplocu Tonton Başkan. [B]Kendisi kızamıyorsa tetikçi tutar adamı vurulmuştan beter eder vallaha[/B] :D

Üstte dediğim gibi :D ;)

Reisim hörmetler. Tişörtümün önünü ilikledim hazır olda bekliyorum. Sen paylaşım yapmayınca kimse birşey paylaşmıyor onu demek istemiştim vallaha başka birşey yok. Ha bir de tonton başkandan konu var o kadar. Oltacılar gurubunda (sosyal site) son resmini gördünüz mü;
Şener ŞEN in EŞKİYA filminden sahne sanki.[/QUOTE]

Bülent abi başkanın işleri başından aşkın. Siteye girersem çıkamam diye korktuğundan dolayı girmiyor:)
Ayrıca akıllı dursun canımı yesin diyede ekliyor:D

Elçiye zeval olmaz.
Hayırlı akşamlar.........

B.Erkan ERTİK 23.10.12 19:03

Aha demedim mi ben. Kendisi yapamazsa başkasına yaptırır diye ;) Allahtan korkuyor benden de yırtıyorum :D :) Sana seviyorum tonton (ama hala komplocu) başkan

Musa ERCİYAS 23.10.12 19:42

[QUOTE=commander;329623]Aha demedim mi ben. Kendisi yapamazsa başkasına yaptırır diye ;) Allahtan korkuyor benden de yırtıyorum :D :) Sana seviyorum tonton (ama hala komplocu) başkan[/QUOTE]

Bülent dostum vallahi onu bunu bilmem yanlız başkandan korkulur bunu bilirim..:D:D:D:D

gökhan 23.10.12 21:08

Bu başkan bizim Serkan Başkan iyidir,hoş sohbettir.
Yada benmi yanlış tanıdım :confused: forumda da herkez korkuyor benimi kandırdı yoksa :) oğlunuda tanırım başkanın oda iyi ama acaba?????? :eek:

kulekreis 24.10.12 00:02

[QUOTE=gökhan;329629]Bu başkan bizim Serkan Başkan iyidir,hoş sohbettir.
Yada benmi yanlış tanıdım :confused: forumda da herkez korkuyor benimi kandırdı yoksa :) oğlunuda tanırım başkanın oda iyi ama acaba?????? :eek:[/QUOTE]

Evet işte budur. Bülent'cim bir oy daha almak üzeresin. Gökhan'ın Ayağı ıslandı :D:D:D

kulekreis 24.10.12 00:03

Cümleten selamunaleyküm. Oltacı dostlar.

Kamil Metin 24.10.12 07:55

selamunaleyküm dostlar herkese günaydın hayırlı işler.
yola giden arkadaşlara kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim.

Bülent YILMAZ 24.10.12 08:11

[QUOTE=Kamil Metin;329640]selamunaleyküm dostlar herkese günaydın hayırlı işler.
yola giden arkadaşlara kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim.[/QUOTE]

Aleykümselam Kamil Ağabeyim...

Herkese günaydın...
Hayırlı işler...

Saat 14.00 da bende yolcuyum... Ankara'ya geliyorum inşallah...
Amin ağabeyim...
Tüm yola çıkacaklara bende hayırlı yolculuklar diliyorum...

B.Erkan ERTİK 24.10.12 19:10

[QUOTE=gökhan;329629]Bu başkan bizim Serkan Başkan iyidir,hoş sohbettir.
Yada benmi yanlış tanıdım :confused: forumda da herkez korkuyor benimi kandırdı yoksa :) oğlunuda tanırım başkanın oda iyi ama acaba?????? :eek:[/QUOTE]
Dostum gerçekleri gör. Sonra ters bir yerde gerçekler canını acıtmasın. Komplocu tonton başkana karşı tetikte ol daima. ;)
[QUOTE=kulekreis;329636]Evet işte budur. Bülent'cim bir oy daha almak üzeresin. Gökhan'ın Ayağı ıslandı :D:D:D[/QUOTE]

Ama diyeyim reisim. O seçilmek istediği sürece ben ona kulis yaparım, camiayı onun komploları olmasa bir arada tutmak zor, emekliliğimde de (yardımlar ayrı konu) hiç öyle elimi taşın altında bırakamam vallaha. Ben tekne de aldım kısmetse balık tutup bahçe ekecek biçeceğim. Kedisiydi köpeğiydi yeter bana.

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:52.