![]() |
Cümleten iyi akşamlar. :)
|
[QUOTE=DOLFIN06;345282]Cümleten iyi akşamlar. :)[/QUOTE]
Sen facebookta durup durup benim resimleri niye karıştırıyorsun Bülent abi? Özel bir sebebi varmı? |
Ne olabilir ki birader.:)
Antibiyotik alınca böyle oluyor. :) Hafta sonun da düzelirim. :D |
Uğraşma benimle.
Senin yüzüne gecenin üçünde beşinde girer oldum siteye:) |
Acı patlıcana Kırağı dokunmazmış. :D:D
|
Günaydın dostlar, hayırlı işler.
|
Günaydın arkadaşlar, hayırlı günler..
|
Cümleten iyi akşamlar. :)
|
Bülent abi kıpır kıpır kaynıyon maşallah maşallah kuruluş yıldönümündede oynatırım bakk..:D:D
Tüm oltacılara iyi akşamlar ola..:D |
[QUOTE=Musa ERCİYAS;345339]Bülent abi kıpır kıpır kaynıyon maşallah maşallah kuruluş yıldönümündede oynatırım bakk..:D:D
Tüm oltacılara iyi akşamlar ola..:D[/QUOTE] Senin kadar iyi oynayamıyorsam da ortama uyarım. :) Cenazede ağlarım,düğünde oynarım. :) |
hayırlı akşamlar oltacı dostlar..
|
Hayırlı akşamlar dostlar.
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;345347]Hayırlı akşamlar dostlar.[/QUOTE]
başkanım nasılsınız.. |
İyilik hamdolsun Osman senden ne haber?
Adnan abi ile o işi ne yaptınız diye sordum geçen akşam ama cevap vermedin? |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;345350]İyilik hamdolsun Osman senden ne haber?
Adnan abi ile o işi ne yaptınız diye sordum geçen akşam ama cevap vermedin?[/QUOTE] aynen devam abi bildiğin gibi yoğun bi şekilde devam kusura bakma abi görmedim adnan abiyle konuştuk ayarlıycaz bişeyler inşallah yardımcı olcak saolsun.. |
[QUOTE=DOLFIN06;345341]Senin kadar iyi oynayamıyorsam da ortama uyarım. :)
Cenazede ağlarım,düğünde oynarım. :)[/QUOTE] Aslan abim benim aynen dost oyanarızzz...:D:D |
[QUOTE=doping_19;345356]aynen devam abi bildiğin gibi yoğun bi şekilde devam
kusura bakma abi görmedim adnan abiyle konuştuk ayarlıycaz bişeyler inşallah yardımcı olcak saolsun..[/QUOTE] Adnan başkan halleder;) Facebookta resimlerini gördüm ve balıklama atladım, haberin ola:D |
Hem merhaba hem de iyi geceler. Yatma zamanı :)
|
[QUOTE=A.Engin Çelebi;345377]Hem merhaba hem de iyi geceler. Yatma zamanı :)[/QUOTE]
Offf... Offff. Dert var elvan elvan... Sen çoktan uyumuşsun sana hayırlı gecelerde. Banada uyku tutarsa hayırlı geceler inşallah kardeşim:o |
Hayırlı cumalar oltacı dostlarım..:)
|
Hayırlı geceler.
Yarın iş var erken kalkmak lazım. Bülent abi gibi emekli değiliz nede olsa:) |
Herkese hayirli geceler
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;345453]Hayırlı geceler.
Yarın iş var erken kalkmak lazım. Bülent abi gibi emekli değiliz nede olsa:)[/QUOTE] Senin askerliğin çok birader. :) Cümleten iyi akşamlar. :) |
[QUOTE=DOLFIN06;345479]Senin askerliğin çok birader. :)
Cümleten iyi akşamlar. :)[/QUOTE] Bizde aksini söylemiyoruz zaten usta:) Bu arada tekrardan geçmiş olsun. Var mı evde eksilen herhangi bir şey? |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;345481]Bizde aksini söylemiyoruz zaten usta:)
Bu arada tekrardan geçmiş olsun. Var mı evde eksilen herhangi bir şey?[/QUOTE] Saol birader. Zarar verecekleri sırada ben geldm.Hemen arka balkondan kaçtılar.:) |
[QUOTE=DOLFIN06;345484]Saol birader. Zarar verecekleri sırada ben geldm.Hemen arka balkondan kaçtılar.:)[/QUOTE]
Yahu senin eve hırsızlığa gelenin günde birden fazla ev soymasına mantıken imkan yok usta:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;345487]Yahu senin eve hırsızlığa gelenin günde birden fazla ev soymasına mantıken imkan yok usta:)[/QUOTE]
Senin söyleyemediğini ben söyleyim. :cool: ''sen hırsızı esir alırdın'' :p |
[QUOTE=DOLFIN06;345488]Senin söyleyemediğini ben söyleyim. :cool:
''sen hırsızı esir alırdın'' :p[/QUOTE] Benden çok yaşayacaksın abi:D:D:D |
Elime geçirseydim,esir mi alırdım,Derneğin eğlencesin de dansöz diye oynatırmıydım bilinmez. :D
|
Bülent abi hayırdır? Hırsızmı girdi eve :(
|
Cumleten selamunaleykum.
|
Günaydın Dostlar
|
[QUOTE=Hakkı HARMANCIK;345491]Bülent abi hayırdır? Hırsızmı girdi eve :([/QUOTE]
Kedidiirr kediiiiii:D:D |
Hayırlı günler.
Gunünüz aydın neşeniz daim olsun. |
Günaydın dostlar....Yaşıyorum merak etmeyin..:p:p
|
cümleten günaydın oltacı dostlar
hayırlı işler bol kazançlar.. |
[QUOTE=mehteran;345504]Günaydın dostlar....Yaşıyorum merak etmeyin..:p:p[/QUOTE]
Günaydın, alıştık arttık usta:) [QUOTE=doping_19;345506]cümleten günaydın oltacı dostlar hayırlı işler bol kazançlar..[/QUOTE] Hayırlı işler dostum. |
Hayırlı işler candost sesin çıkmıyor..Kedidir kediii..:D:D:D
Tüm oltacı arkadaşlara dostlara gelsin rastgelee..:D |
Cümleten hayırlı akşamlar dostlar..
|
[QUOTE=Musa ERCİYAS;345510]Hayırlı işler candost sesin çıkmıyor..Kedidir kediii..:D:D:D
Tüm oltacı arkadaşlara dostlara gelsin rastgelee..:D[/QUOTE] [QUOTE=HALUK32CARPTR;345519]Cümleten hayırlı akşamlar dostlar..[/QUOTE] Hayırlı akşamlar... Bülent bey. Kediler için ekstra bir çalışmanız mı var yoksa bana mı öyle geldi? Sesiniz soluğunuz çıkmıyor bugün:) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:52. |