![]() |
Serkan bey günaydın, Günaydın arkadaşlar.....
|
Günaydın abi.
Bir önceki sayfada Engin sana mı birşeyler ima etmeye çalışıyor, ne dersin? Geçen gece Gölbaşı' ndalarmışta çay bile içememişler:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;330168]Günaydın abi.
Bir önceki sayfada Engin sana mı birşeyler ima etmeye çalışıyor, ne dersin? Geçen gece Gölbaşı' ndalarmışta çay bile içememişler:)[/QUOTE] :D:D:D Candost valla bende gideyim dedim erken kaçmışlar engin kardeşim..:D:D |
[QUOTE=Musa ERCİYAS;330177]:D:D:D Candost valla bende gideyim dedim erken kaçmışlar engin kardeşim..:D:D[/QUOTE]
Yok abi erken derken yine saat 23.30'a kadar oradaydık. Herkese hayırlı günler. |
banada öyle geldi Engin beni iyi taşladı pas geçtim ama sen açığa çıkardın,
|
cümleten hayırlı akşamlar oltacı dostlar..
|
[QUOTE=erhan canatan;330185]banada öyle geldi Engin beni iyi taşladı pas geçtim ama sen açığa çıkardın,[/QUOTE]
Yok abi ne taşı. Yapar mıyım hiç öyle şeyler ben :D:D:D Bizim semaver işe başlamış Muhasebe bürosunda baksana. :D |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;330189]Yok abi ne taşı. Yapar mıyım hiç öyle şeyler ben :D:D:D
Bizim semaver işe başlamış Muhasebe bürosunda baksana. :D[/QUOTE] Semaver nasıl bana geçti:confused: Yayınlarım vallahi kankinin çekici ile ilgili videolarını cümle aleme ibret olsun diye, sıkma canımı Engin bey. Aksaoyar diyeyim sen anla işte:D |
Cümleten selamunaleyküm.
Kurtlar vadisi pusu oynadığı günlerde bütün yazışmalar ve ifadeler dosya şekline getirilip tehditler ediliyor. Anlaşılan başkan işi sıkı tutuyor.:D:D:D |
[QUOTE=kulekreis;330195]Cümleten selamunaleyküm.
Kurtlar vadisi pusu oynadığı günlerde bütün yazışmalar ve ifadeler dosya şekline getirilip tehditler ediliyor. Anlaşılan başkan işi sıkı tutuyor.:D:D:D[/QUOTE] :D:D:D Tehdit asla olmaz:) Arkadaşlar kapalı otoparklara LPG li araçlarla giriyorlarda bende ayıp oluyor, size yakışmaz demek istedim Reisim;) Nasılsın? İyisin inşallah? |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:10. |