![]() |
[QUOTE=erto;317087]5 senedir akmayan şey bi günde nasıl akar ,1 ay önce yan taraf tadilat yaptı bana patladı.[/QUOTE]
Cümleten Selamunaleyküm. Erolcum ufak bir deneme ile suyun senden gelip gelmediği belli olur. Lavobana suyu doldur alt gideri tıka üst taşmaya kadar suyu doldur bir toz boya ile renklendir. ip gibi suyu aç ve taşmadan gönder aşağıya sızma olan yerde ne renk boya kattıysan orenk su gelirse sızma sendendir değilse yat aşağıya kimden kaçıyorso onu arasınlar. Ben bu şekilde defalarca senden geliyor denen kaçakların başkasından geldiğini ispatladım. Selamlar |
[QUOTE=kulekreis;317089]Cümleten Selamunaleyküm.
Erolcum ufak bir deneme ile suyun senden gelip gelmediği belli olur. Lavobana suyu doldur alt gideri tıka üst taşmaya kadar suyu doldur bir toz boya ile renklendir. ip gibi suyu aç ve taşmadan gönder aşağıya sızma olan yerde ne renk boya kattıysan orenk su gelirse sızma sendendir değilse yat aşağıya kimden kaçıyorso onu arasınlar. Ben bu şekilde defalarca senden geliyor denen kaçakların başkasından geldiğini ispatladım. Selamlar[/QUOTE] hasan abi komşu banyoya tadilata girecekmiş ondan acele ediyo yaptır diye.bugün aşağıya indim baktım benim lavabonun altından damlıyo,dün mürekkep akıttım bişey çıkmadı.lavabonun suyunuda kestim bugün 1-2 gün böyle idare etcem.olmazsa senin dediğin gibi toz boyayı denicem.su boruları sağlam su gider borusundan akıyodur muhtemelen.teşekkürler tavsiyen için |
Geçmiş olsun erol kardeşim, Allah kolaylık versin....
Hayırlı sabahlar dostlar.. |
[QUOTE=mehteran;317095]Geçmiş olsun erol kardeşim, Allah kolaylık versin....
Hayırlı sabahlar dostlar..[/QUOTE] sağol gürkan abi, can sıkıyo işte. |
[QUOTE=erto;317098]sağol gürkan abi, can sıkıyo işte.[/QUOTE]
Bütün can sıkan şeyler keşke böğle olsa... Halolur be kardeşim.. Sıkma canını okadar.. |
Oltacılar ailesi günaydın , hayırlı sabahlar
|
Günaydın güzel insanlar can dostlar herkese hayırlı günler dilerim
|
Herkese hayırlı sabahlar...
Hayırlı işler... |
selamun aleyküm dostlar,
herkese günaydın hayırlı işler bereketli kazançlar. |
Günaydın arkadaşlar..
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:52. |