![]() |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341592]İçi Alabalık dolu derelere götürme garantili diyorsun yani öylemi:)
Giderseniz Engin' ide alın yanınıza, unutmayın buralarda.[/QUOTE] İyi de Engin buralarda :D [QUOTE=kulekreis;341604]Cumleten selamunaleykum[/QUOTE] Aleykümselam Reisim. |
Günaydın arkadaşlar,başkan balıkta galiba cumartesi pazar kayıp
|
Günaydın dostlar.
Erhan abi çekincelerinde haklısın. Sabah erkenden işyerinde olacaktım ama uyumuş kalmışım :) 15 dakika sonra bürodayım ;) |
Hayırlı Pazarlar.
|
Cümleten iyi akşamlar.
Bugün kendi olta balıkcılığı rekorumu geliştirdim Mavi Gölde sabah 10:00 dan 22:30 kadar vuruş dahi almadan bir av yaptım. Bu kolay egale edilemeyecek rekorda katkısı olan Ağcılara, havyar zamanı balığa gidenlere, tırıvırıcılara tüm balık düşmanlarına selam olsun onlar anlamıştır. |
[QUOTE=gökhan;341629]Cümleten iyi akşamlar.
[B]Bugün [COLOR="Red"]kedi olta[/COLOR] balıkcılığı rekorumu geliştirdim Mavi Gölde [/B]sabah 10:00 dan 22:30 kadar vuruş dahi almadan bir av yaptım. Bu kolay egale edilemeyecek rekorda katkısı olan Ağcılara, havyar zamanı balığa gidenlere, tırıvırıcılara tüm balık düşmanlarına selam olsun onlar anlamıştır.[/QUOTE] İyi kızmışsın Gökhan. Herşey iyi hoşta Kedi' yi anlayamadım? Kedilermi çaldı yakaladığın balıkları yoksa:eek::D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341630]İyi kızmışsın Gökhan.
Herşey iyi hoşta Kedi' yi anlayamadım? Kedilermi çaldı yakaladığın balıkları yoksa:eek::D[/QUOTE] KENDİ:) Başkan kızmak yok ama Rabbim sabrımı sınadı galiba bugün. Balığa devam:). |
[QUOTE=gökhan;341631]KENDİ:)
Başkan kızmak yok ama Rabbim sabrımı sınadı galiba bugün. Balığa devam:).[/QUOTE] Yok yok kızma sen yinede dostum. Turna veya Perch' demi yakalayamadın Allah aşkına:confused::) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341558]Sekreterim benim kardeş.
5 Ekimde müsaitmisin söyle bakim. İbrahim senin kuzucuklara tav olmuş. İkide bir özelime mesaj yazıyor:)[/QUOTE] Abi yeni gördüm kusura bakma. Şimdiden belli birşey yok dahda erken zaten. Birşey olursa ararsın abi. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341632]Yok yok kızma sen yinede dostum.
Turna veya Perch' demi yakalayamadın Allah aşkına:confused::)[/QUOTE] Abi bir tane perch yakaladım utandım yazmaya ama oda yavru balık yakalamak için yaptığım pet şişeye girmiş. Anlayacağın Perch bilene tutamadım:(. Benim memlekete gidip at çekle perch tutup moral depolama zamanım geldi galiba. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:59. |