![]() |
Yaş ceviz almış başkanım :D
|
[QUOTE=Hakkı HARMANCIK;345541]Yaş ceviz almış başkanım :D[/QUOTE]
Allah yardımcısı olsun sayın adminim... Ceviz satıcısının tabi ki:D |
Facebooktan altıntıdır.
[B][COLOR="Green"]Bülent Kahraman:[/COLOR] Taşlık daha lezizdi. [/B] [I][COLOR="Gray"]yaklaşık bir dakika önce[/COLOR][/I] Az sonra esintisi buralara kadar ulaşır:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;345547]Facebooktan altıntıdır.
[B][COLOR="Green"]Bülent Kahraman:[/COLOR] Taşlık daha lezizdi. [/B] [I][COLOR="Gray"]yaklaşık bir dakika önce[/COLOR][/I] Az sonra esintisi buralara kadar ulaşır:D[/QUOTE] biri beni mi andı. :confused::D:eek::rolleyes: |
Rüzgar kuvvetliymiş çabuk geldi bak. :) Başkanım dikkat et birazdan sana doğru esecek :D
|
[QUOTE=DOLFIN06;345548]biri beni mi andı. :confused::D:eek::rolleyes:[/QUOTE]
[QUOTE=Hakkı HARMANCIK;345549]Rüzgar kuvvetliymiş çabuk geldi bak. :) Başkanım dikkat et birazdan sana doğru esecek :D[/QUOTE] Kediler güzel varlıklardır diyordu sayın adminim. Bende yok ya hiç kedileri sevmem diyordum Bülent abi:) Sen ne yaptın? Kediler için varmı ekstra bir çalışman:D |
[QUOTE=Hakkı HARMANCIK;345549]Rüzgar kuvvetliymiş çabuk geldi bak. :) Başkanım dikkat et birazdan sana doğru esecek :D[/QUOTE]
Bana fazla yaklaşmayın, antibiyotiğim yeni bitti. :cool::rolleyes: |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;345550]Kediler güzel varlıklardır diyordu sayın adminim.
Bende yok ya hiç kedileri sevmem diyordum Bülent abi:) Sen ne yaptın? Kediler için varmı ekstra bir çalışman:D[/QUOTE] çalışmalar devam ediyor.En son 110 Wolt çalışmasını tamamlıyorum. :D:D:D |
Bülent abi yazılanları bi okurmusun. Bu komplocu başkan kedi lafını kendi çıkarttı sen gelince benim üstüme attı. Aramızı bozacak amaç belli :D
|
[QUOTE=Hakkı HARMANCIK;345556]Bülent abi yazılanları bi okurmusun. Bu komplocu başkan kedi lafını kendi çıkarttı sen gelince benim üstüme attı. Aramızı bozacak amaç belli :D[/QUOTE]
Komplocu başkan.Ne olacak..;):rolleyes:;) |
[QUOTE=DOLFIN06;345558]Komplocu başkan.Ne olacak..;):rolleyes:;)[/QUOTE]
Sende teyid ettiğine göre gönül rahatlığıyla yatabilirim. Cümleten hayırlı geceler. Sizede sayın komplu başkanım.:D |
[QUOTE=DOLFIN06;345553]çalışmalar devam ediyor.En son 110 Wolt çalışmasını tamamlıyorum. :D:D:D[/QUOTE]
[QUOTE=Hakkı HARMANCIK;345556]Bülent abi yazılanları bi okurmusun. Bu komplocu başkan kedi lafını kendi çıkarttı sen gelince benim üstüme attı. Aramızı bozacak amaç belli :D[/QUOTE] [QUOTE=DOLFIN06;345558]Komplocu başkan.Ne olacak..;):rolleyes:;)[/QUOTE] [QUOTE=Hakkı HARMANCIK;345565]Sende teyid ettiğine göre gönül rahatlığıyla yatabilirim. Cümleten hayırlı geceler. Sizede sayın komplu başkanım.:D[/QUOTE] Şükür sekiz on gündür rahattık. Bittiyse biz başlayalım o zaman abim benim:D [QUOTE=DOLFIN06;345551][COLOR="Red"][B]Bana fazla yaklaşmayın, antibiyotiğim yeni bitti.[/B][/COLOR] :cool::rolleyes:[/QUOTE] |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;345566]Şükür sekiz on gündür rahattık.
Bittiyse biz başlayalım o zaman abim benim:D[/QUOTE] :D:D:D |
Adımız kedici çıkacak arkadaş. :eek:
Merzifon'un keçisinden sonra. :eek: |
[QUOTE=DOLFIN06;345569]:D:D:D[/QUOTE]
[QUOTE=DOLFIN06;345570]Adımız kedici çıkacak arkadaş. :eek: Merzifon'un keçisinden sonra. :eek:[/QUOTE] Yok abiciğim sen gönlünü rahat tut. 3B gayet güzel;) Hatta onu Engin 8B bile yapmıştı en son:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;345571]Yok abiciğim sen gönlünü rahat tut.
3B gayet güzel;) Hatta onu Engin 8B bile yapmıştı en son:D[/QUOTE] Eh bunların öcü alınacak başkan. :cool: Su uyur ben uyumam. :rolleyes::D |
[QUOTE=DOLFIN06;345573]Eh bunların öcü alınacak başkan. :cool:
Su uyur ben uyumam. :rolleyes::D[/QUOTE] Bence de uyuma... Yanılmıyorsam az sonra külekreis ve Engin gelecektir. Ben uyursam selamımı söylemi unutma sakına abim:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;345575]Bence de uyuma...
Yanılmıyorsam az sonra külekreis ve Engin gelecektir. Ben uyursam selamımı söylemi unutma sakına abim:D[/QUOTE] Gıcıklık değilmi telefon açar uyandırırım seni. ;):rolleyes:;) |
[QUOTE=DOLFIN06;345577]Gıcıklık değilmi telefon açar uyandırırım seni. ;):rolleyes:;)[/QUOTE]
:D:D |
Destuuuuur erkek var. Cumleten selamunaleykum.:D
|
[QUOTE=kulekreis;345593]Destuuuuur erkek var. Cumleten selamunaleykum.:D[/QUOTE]
Aleyküm selam reisim :) |
[QUOTE=kulekreis;345593]Destuuuuur erkek var. Cumleten selamunaleykum.:D[/QUOTE]
A.Slm. usta.Hayırlı geceler.:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;345575]Bence de uyuma...
Yanılmıyorsam az sonra külekreis ve Engin gelecektir. Ben uyursam selamımı söylemi unutma sakına abim:D[/QUOTE] [QUOTE=kulekreis;345593]Destuuuuur erkek var. Cumleten selamunaleykum.:D[/QUOTE] [QUOTE=keşfetmekiçinbak;345594]Aleyküm selam reisim :)[/QUOTE] Bekleyen biziz selamı ilk alan sensin:D Aleykümselam Reisim. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;345596]Bekleyen biziz selamı ilk alan sensin:D[/QUOTE]
Bana uyuma dedin ya. ;) |
[QUOTE=DOLFIN06;345595]A.Slm. usta.Hayırlı geceler.:)[/QUOTE]
Tesekkur ederim Bulent. Sana da hayirli geceler. |
[QUOTE=keşfetmekiçinbak;345594]Aleyküm selam reisim :)[/QUOTE]
Tesekkur ederim Tuncay. Umarim iyisindir. |
[QUOTE=kulekreis;345599]Tesekkur ederim Tuncay. Umarim iyisindir.[/QUOTE]
Çok şükür reisim henüz gribe yakalanmadık, ayaktayız. Sizler de afiyettesinizdir İnşallah. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;345508]Günaydın, alıştık arttık usta:)
Hayırlı işler dostum.[/QUOTE] Size göre öğle ama unutamıyorum işte... Aklımdan çıkmıyor ustaaaa.. |
Günaydın arkadaşlar
|
Günaydın dostlar.
Gününüz aydın neşeniz daim olsun. |
Seninde candost hayırlı işler oltacılar..:):D
|
Cümleten merhaba. :)
|
iyi akşamlar oltacı dostlar.
|
[QUOTE=DOLFIN06;345636]Cümleten merhaba. :)[/QUOTE]
[QUOTE=doping_19;345657]iyi akşamlar oltacı dostlar.[/QUOTE] Hayırlı akşamlar, tatlı rüyalar. Kendinize iyi bakın lütfen:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;345659]Hayırlı akşamlar, tatlı rüyalar.
Kendinize iyi bakın lütfen:)[/QUOTE] sizde başkanım |
Cumleten selamunaleykum.
|
[QUOTE=kulekreis;345665]Cumleten selamunaleykum.[/QUOTE]
Aleykümselam. Reisim haftaya turneye çıkıyoruz. İlk durak İstanbul. Haberiniz ola. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;345668]Aleykümselam.
Reisim haftaya turneye çıkıyoruz. İlk durak İstanbul. Haberiniz ola.[/QUOTE] EyvaAllah dostum. Istanbulda oldugum sure icersinde basim ustune |
[QUOTE=kulekreis;345670]EyvaAllah dostum. Istanbulda oldugum sure icersinde basim ustune[/QUOTE]
Demek ki bu sıralar pek İstanbul' da değilsin. Bu mesajından onu anladım:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;345671]Demek ki bu sıralar pek İstanbul' da değilsin.
Bu mesajından onu anladım:)[/QUOTE] Izmirden bir danismanlik isi aldim. Bir hafta izmirdeyim bir hafta Istanbuldayim. Ayrica da Annem cok rahatsiz o da birkac gun hastanede birkac gun evde, Izmirden anneme de geciyorum 3 veya 4 gun istanbulda kalabiliyorum. Geleceginiz tarihi bilirsem iyi olur. su anda Istanbuldayim. Opuyorum. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:50. |