![]() |
Herkese merhaba.
|
ramazanların mübarek olsun adaşım
|
[QUOTE=kulekreis;352286]Bulentcim merhaba zatialinizi gizli serviste degerlendirmisler galiba :D:D:D[/QUOTE]
sorma reisim ya bu başgan eski başgandan ders almış beni görmezden geliyor. Baksana cevap bilem yazmıyo :D Hanımı da üye yaptım, önümüzdeki sene yol üzerinden de yarışmacılar alarak katılabildiğim tüm yarışmalara katılacağım hanım ve oğlumla. Seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız, İstanbuldan geçerken alırım istersen ;) |
[QUOTE=hüseyineraslan;352288]ramazanların mübarek olsun adaşım[/QUOTE]
Sagolasin hemsehrim. Senin de Mubarek olsun. Manisanin neresindensin. |
[QUOTE=B.Erkan ERTİK;352290]sorma reisim ya bu başgan eski başgandan ders almış beni görmezden geliyor. Baksana cevap bilem yazmıyo :D Hanımı da üye yaptım, önümüzdeki sene yol üzerinden de yarışmacılar alarak katılabildiğim tüm yarışmalara katılacağım hanım ve oğlumla. Seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız, İstanbuldan geçerken alırım istersen ;)[/QUOTE]
EyvaAllah Bulentim. Sen once Luleburgaza bir gel ve yerles bakalim Sonrasi en kolay olani oglani opuyorum. Sevgiler ve selamlar. |
salihliden reis
|
Gününüz aydın kazancınız bereketli olsun.
|
Cumleten selamunaleykum
|
Sistemde hata var anladığım kadarı ile. Tarih hareket etmiyor. Yönetim lütfen konuyla ilgilensin, Reisim nasılsın hayat sana şimdiye kadar olduğundan daha iyi davransın hep böyle genç kal ;)
|
Hayırlı günler.
Anlamadım nerede hata var :) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:30. |