![]() |
|
GÜNAYDIN SİVAS
[QUOTE=murat58;190875]herkese selam.ilk mesajım yeni üye oldum[/QUOTE]
Murat aileye hoşgeldin güzel paylaşımlar |
yiğidimin memleketi sivasım ,hepinize sevgiler ve saygılar...
|
[QUOTE=mayoc;192078]Tüm hemşerilerime selamlar. Yeni üye oldum bu ilk mesajım. Ben kocaelide yaşıyorum ama yazın tatil için sivasa gelmeyi düşünüyorum. Sivastaki avlaklar hakkında fazla bilgim yok sadece kızılırımağı biliyorum. 4 eylül barajında olta balıkçılığı yapabiliyormuyuz. Bilgi verirseniz sevinirim.[/QUOTE]
Aramıza hoş geldin. Dört eylül barajı şu anda işme suyu amaçlı olarak kullanıldığı için av yasak ama burada çok sayıda baraj ve göller mevcut |
Sivastan bütün dostlara selamlar....
|
[QUOTE=uzman58aa;192359]Sivastan bütün dostlara selamlar....[/QUOTE]
Aleykümselam. Uzun zaman oldu görüşemedik ağabey. İşler az yoğun, birde dernek işleri kafa tamamı ile karma karışık. Serkan kardeşim vardı bizi unuttu diye düşünme sakına. Tüm Sivas' lı dostlara ağabey ve kardeşlerime selamlar saygılar... |
Sivaslı oltacılar merhaba
|
[QUOTE=GECEKONDU06;192360]Aleykümselam.
Uzun zaman oldu görüşemedik ağabey. İşler az yoğun, birde dernek işleri kafa tamamı ile karma karışık. Serkan kardeşim vardı bizi unuttu diye düşünme sakına. Tüm Sivas' lı dostlara ağabey ve kardeşlerime selamlar saygılar...[/QUOTE] Hiç mümküm mü? sizlere darılmak. O akadar işin güçün içerisinde birde bizlerin gönlünü alıp hatırımızı soruyorsun. Daha başka beklentilere girmek bizler için nankörlük olur. Sizlerin hakkını bizler nasıl ödeyeceğiz bilemiyorum. Ellerinze gönüllerinize sağlık. Hoşca kal. Sivas tan bütün gruplara selamlar. Ya sabır az kaldı sezona..... |
hayırlı sabahlar sivaslı oltacılar com üyleri moymulludan herkese selamlar
|
Sivas dan herkese hayırlı akşamlar...
|
Sivas tan tün dostlara selam, aynı zamanda ya sabır Sivas ta 1 Temmuz itibariyle şafak 66 gün.........
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:56. |
|