![]() |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;330784]Hayırlı günler, hayırlı işler.[/QUOTE]
Tüm oltacılara hayırlı günler hayırlı işler hayırlı cumalar dilerim. |
cümleten hayırlı günler arkadaşlar.
havalar iyice soğudu tatlı su balık avı hayal oluyor artık. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;330784]Hayırlı günler, hayırlı işler.[/QUOTE]
Hayırlı günler başkanım. [QUOTE=Hakkı Sadık AKBULUT;330790]Tüm oltacılara hayırlı günler hayırlı işler hayırlı cumalar dilerim.[/QUOTE] sağol Hakkı kardeşim. sanada. [QUOTE=muratcoskun;330792]cümleten hayırlı günler arkadaşlar. havalar iyice soğudu tatlı su balık avı hayal oluyor artık.[/QUOTE] Tatlı su bitti abi. Hayırlı günler... |
[QUOTE=Hakkı Sadık AKBULUT;330718]Erhan abi o zaman bu altı rakamı kesinlikle yazmayın :D:D:D
6 - 13 - [COLOR="Red"]22[/COLOR] - 34 - 36 - 42[/QUOTE] Süper loto sonuçları 5 - [COLOR="Red"]22[/COLOR] - 28 - 38 - 46 - 48 yine tutturamamışım:D:D:D:D Demekki hala bana güvenilmezmiş bu gibi durumlarda :D:D:D:D Kimse benden bu gibi şans oyunlarında yardım istemesin. :D:D:D:D |
Merhaba
Herkese iyi akşamlar.
|
[QUOTE=yusufçalışkanoğlu;330824]Herkese iyi akşamlar.[/QUOTE]
Merhaba Sevgili dostum. Sana da iyi akşamlar. Nasılsınız . |
[QUOTE=kulekreis;330828]Merhaba Sevgili dostum. Sana da iyi akşamlar. Nasılsınız .[/QUOTE]
Teşekkür ederim hamdolsun çok iyiyim. Sende inşallah iyisindir. |
[QUOTE=yusufçalışkanoğlu;330829]Teşekkür ederim hamdolsun çok iyiyim. Sende inşallah iyisindir.[/QUOTE]
Teşekkür ederim. İyi olduğuna sevindim. Bende iyiyim şükürler olsun. Allah bu günlerimizi aratmasın. |
Eski kurtlar kaynatmışlar gece:rolleyes:
Gününüz aydın, haftasonunuz güzel olsun inşallah.. |
[QUOTE=mehteran;330836]Eski kurtlar kaynatmışlar gece:rolleyes:
Gününüz aydın, haftasonunuz güzel olsun inşallah..[/QUOTE] Haklısın Gürkan abi. Senin de günün aydın olsun. Nasılsın? |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:29. |