![]() |
[QUOTE=kulekreis;352456]Bir etkili ve yetkili kisi cikip bu olaya el koyup sebebleri ve nicinleri masaya koyup neticelenmesi icin care aramali bombos yere mesaj yazmak hicte hos olmuyor. Ne demem istendigi bukadarla anlasildigini saniyorum.selamlar.[/QUOTE]
geldim geldim :) |
[QUOTE=erto;352454]çok şükür abi,bize kaldı forum heralde.[/QUOTE]
[QUOTE=kulekreis;352456]Bir etkili ve yetkili kisi cikip bu olaya el koyup sebebleri ve nicinleri masaya koyup neticelenmesi icin care aramali bombos yere mesaj yazmak hicte hos olmuyor. Ne demem istendigi bukadarla anlasildigini saniyorum.selamlar.[/QUOTE] [QUOTE=BaFRaLı;352457]geldim geldim :)[/QUOTE] Gününüz aydın, neşeniz daim olsun dostlar. Reisimi kızdırmayın:o |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;352462]Gününüz aydın, neşeniz daim olsun dostlar.
Reisimi kızdırmayın:o[/QUOTE] selamınaleykum . başkanım nerelerdesin.hoşgeldin. |
[QUOTE=erto;352463]selamınaleykum .
başkanım nerelerdesin.hoşgeldin.[/QUOTE] Aleykümselam, hoşbulduk Erol abi. Aslında hayat aynen devam ediyor ama aksattık burayı biraz:o |
Sukur gorusturene Hosgeldin. Yoksa sende notlari sigara paketinimi yazmaya basladin.
|
[QUOTE=kulekreis;352466]Sukur gorusturene Hosgeldin. Yoksa sende notlari sigara paketinimi yazmaya basladin.[/QUOTE]
Maalesef ben çok sigara içtiğimden dolayı o iş bana göre değil abi. Ben defterim var ona not alıyorum ;) O iş günde bir paket içenler için muhtemelen:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;352467]Maalesef ben çok sigara içtiğimden dolayı o iş bana göre değil abi. Ben defterim var ona not alıyorum ;) O iş günde bir paket içenler için muhtemelen:)[/QUOTE]
EyvaAllah Serkancim. Iyisindir umarim. |
selamınaleykum hayırlı sabahlar.
|
[QUOTE=kulekreis;352469]EyvaAllah Serkancim. Iyisindir umarim.[/QUOTE]
[QUOTE=erto;352470]selamınaleykum hayırlı sabahlar.[/QUOTE] Gününüz aydın, neşeniz daim olsun. Arada sırada tekleme olsa da iyiyim hamdolsun Reisim:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;352471]Gününüz aydın, neşeniz daim olsun.
Arada sırada tekleme olsa da iyiyim hamdolsun Reisim:)[/QUOTE] Allah iyilik versin Serkanim. Neren tekliyor, kendini bir revizyona soksan iyi edersin. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:55. |