![]() |
[QUOTE=eskisehirli_omer;61682]Fatih ben her zaman her yere hazırım ;)[/QUOTE]
biliyorum kardeşim:D:D:D de Fatihle Kamilden ses seda yok :):D dün çok yorulmuşuz yaeve bir geldim kafayı koyar koymaz uyumuşum valahi:D:D:D |
[QUOTE=Fatih ÇAM;61685]biliyorum kardeşim:D:D:D de Fatihle Kamilden ses seda yok :):D dün çok yorulmuşuz yaeve bir geldim kafayı koyar koymaz uyumuşum valahi:D:D:D[/QUOTE]
Ben dün geçe 03:30 da yattım maçı tekrarını izledim |
[QUOTE=eskisehirli_omer;61688]Ben dün geçe 03:30 da yattım maçı tekrarını izledim[/QUOTE]
Ya sorma ya:mad: bizim bütün kalplerimiz portekizde attı ama yenildik ya çok üzüldüm :(:( Ama olsun en büyük kırmızı beyaz en büyük Türkiye:) daha hiç bir şey için geç sayılmaz:D:D:D |
[QUOTE=Fatih ÇAM;61689]Ya sorma ya:mad: bizim bütün kalplerimiz portekizde attı ama yenildik ya çok üzüldüm :(:(
Ama olsun en büyük kırmızı beyaz en büyük Türkiye:) daha hiç bir şey için geç sayılmaz:D:D:D[/QUOTE] Yemin ediyom o tuncay salağı yanımda olacaktı kesin boğardım onu.Fatih terimde inadına onu oynatıyo ne beklentisi var tuncaydan anlamadım |
[QUOTE=eskisehirli_omer;61691]Yemin ediyom o tuncay salağı yanımda olacaktı kesin boğardım onu.Fatih terimde inadına onu oynatıyo ne beklentisi var tuncaydan anlamadım[/QUOTE]
Hakikaten ya haklısın Ömer vallahi.. Fatih terimi bıraktım hakemin taraf tuttuğu apaçık değil miydi ben hakemede çok kızdım.. burda olsaydı o hakem kafasına çakmak, para felan atardım vallahi:D:D:D |
güzel paylasım tesekkürler fatih cim.....
|
Teşekkürler...
[QUOTE=Bülent YURTERİ;61558]Sevgili Fatih sizlerle gurur duyuyorum.Sizlerin bu tür faydalı ve güzel hobiler ile uğraşıp,zararlı ve gereksiz mekanlarda bulunmamanız diğer genç kardeşlerimize de örnek olmalıdır.
Amatör balıkçılık gibi çok ama çok güzel bir hobiniz olduğu için sizleri kutlar birlikteliğinizin devamını diler,gözlerinizden öperim.[/QUOTE] Bülent abi cok teşekkür ediyorum kahvehane gibi yerlerden bile uzak durmak buna bir örnek doganın içinde olmak varken ne gerer teşekkürler tekrar abicim hoşçakal.:D |
Teşekkürler...
[QUOTE=star;61559]Kendimi Eskişehirde hissetdim .umarım özlediğiniz trofelere kavuşursunuz rastgele[/QUOTE]
Murat abicim inşallah diyelım nasıp yaza umarın trofeleri burada sizlerle paylaşırız ama dedigim gibi inşallah saygı ve selamlar.:D |
Teşekkürler...
[QUOTE=BaFRaLı;61563]Fatih paylaşım için sağol. Senin paylaşımları anlatımından büyük haz alıyorum. Geleceğin üstadlarındansın bana göre.[/QUOTE]
Akın abi teşekkür ediyorum; Bizim gibi küçük yaşta amatörlere ihtiyaçları var avlakların bilinçsiz kişilerin ellerinden kurtarmak hepsi bizim ellerimizde belki su boyunda bir amatore yardım etmek bilinçli davranılmayı ögretmek o kişilerin yapısında bir şeyler uyandırır ve derlerki belkide şu gençlere bak bu yaşta nasıl savranıyorlar yazık bana ben kuralları hiç takmıyorum ama bundan sonra inşallah onlar gibi ve hatta daha profesyonelleri olucam derler inşallah dogaya bir kişi bizler kazandırsak bu büyük mutluluk olur. Saygı ve selamlarımla Akın abi hoşçakal.:D |
Teşekkürler...
[QUOTE=KIZILCIKLI_26;61565]fatih kardeşim paylaşım için teşekkürler:D:D iki dakikada kurduk akşama kadar beraberdik ama güzel bi gündü;);)[/QUOTE]
Güzel bir gündü Kamil bende sizlere teşekkür ediyorum kal saglıcakla...:D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:06. |