![]() |
[QUOTE=savas0678;340499]Abi ben iki saate kadar gebzeye çıkıyorum. Yarın sabah sazan için oltaları atmış olacağım.[/QUOTE]
Gebze' lilerin yanına uğra. Onlar sana balığın kralını yakalatırlar. Rastgele... |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;340500]Gebze' lilerin yanına uğra. Onlar sana balığın kralını yakalatırlar.
Rastgele...[/QUOTE] Abim ugramaya pek vaktim olmaz. Yarin ararım ben onları. Hayırlı geceler oltacı dostlar. |
Cumleten selamunaleykum
|
Cümleten hayırlı geceler.
Bulent abi mesajini gördüm ama gormemezlikten geliyorum. Uyuyor sanma:) Allah kabul etsin. Hayırlı sahurlar diliyorum. |
Cümleye hayırlı sahurlar dilerim :D
|
Günaydın Arkadaşlar . .
|
Günaydın beyler.... Cumanız mübarek neşeniz bol olsun...
|
[QUOTE=mehteran;340596]Günaydın beyler.... Cumanız mübarek neşeniz bol olsun...[/QUOTE]
Günaydın mı kaldı Allah aşkına? Sahur vakti geldi efendi:) Bülent abim çoktan kalkmıştırda beni bekliyordur şimdi :D Cümleten hayırlı geceler... |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;340609]Günaydın mı kaldı Allah aşkına?
Sahur vakti geldi efendi:) Bülent abim çoktan kalkmıştırda beni bekliyordur şimdi :D Cümleten hayırlı geceler...[/QUOTE] 3B mi ... Allah kurtarsın kardeşim :-) işin zor ... selamlar sevgiler, rastgelsin... |
[QUOTE=keşfetmekiçinbak;340610]3B mi ... Allah kurtarsın kardeşim :-) işin zor ... selamlar sevgiler, rastgelsin...[/QUOTE]
Forumu kullanmasını pek bilmiyor. Bilse varya hepimiz hapı yuttuk vallahi. Az sonra kalkar foruma bakar bakar bir şey göremez:) Bu konuyu bulabilmesi imkansız gibi bir şey:D |
Haa bu arada 3B abim gelmiyor balığa.
Beyfendinin hafta sonu iftar davetleri varmış, gelemezmiş. Bizde yanıp tutuşuyorduk sanki gelsin diye:) Değerli hocalarımı alacağım yanıma. Birisi balığın anatomisini çıkartacak diğeride toplayıp çarpacak. Bende nasipse yakalayacağım;) |
Haaa unutmadan... Hafta sonu boyunca sayın Fedai Erdem ile sayın Bülent Kutluca beylerde evde bel ağrısından kıvranacak. Allah yardımcıları olsun :(
Bülent bey veriyor gazı hafta boyu...:) Sonra bir bakmışsınız ki gaza çok basmaktan beli tutulmuş:D Olan zavallı Emreciğe oluyor aslında. Oysa Efe ile ne güzelde yakalayıp salıyorlardı kuzucukları:o Neyse ben biraz Ormaniçi sulara dalayım. Hep ilgimi çekmiştir yasaklar veya ne olduğu anlaşılmayan kurallar:cool: Tuncay abi çok sağol. Gerçekten güzel bir konuya parmak basmışsın. İster istemez Orman İçi sular diye tarif edilen mekanlarda avlandığımız oluyor. Avlanmıyorum diyen çok nadirdir... [url]http://www.oltacilar.com/8220-orman-ici-sularda-donem-boyu-avlanma-izin-belgesi-8221-veya-8220-gunluk-avlanma-fisi-8221-t11529.html[/url] |
Cumleten selamunaleykum.
|
[QUOTE=kulekreis;340615]Cumleten selamunaleykum.[/QUOTE]
Ormaniçi sular konusunu okuyun diyeceğim ama sizin tekneden indiğiniz yok ki efendim. Ormanlara uzaktan, denizin güzelliklerine yakından bakan değerli büyüğüm benim:) Aleykümselam, hoşgeldiniz... |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;340611]Forumu kullanmasını pek bilmiyor. Bilse varya hepimiz hapı yuttuk vallahi.
Az sonra kalkar foruma bakar bakar bir şey göremez:) Bu konuyu bulabilmesi imkansız gibi bir şey:D[/QUOTE] Biri beni mi andı :D:rolleyes: Cümleten hayırlı sahurlar:) |
Ahhaaa geldiiiii:eek:
Allah kabul etsin Bülent abiciğim. Değerli hakemim ;) Tam bende kalkıyorsum:p Hayırlı sahurlar, hayırlı geceler. Civcivler bekliyor gitmem lazım, özür:D |
Tuncay abi.
Bülent abide geçen hafta ormana benzeyen yerde avlanmış. Yanında da İbrahim abi varmış. Gerçi para da vermemişler, balıkta yakalayamamışlar ama olsun. Bence o da okusun abi. Kiminin parası kiminin duası demiş atalarımız;) Bana rastgele, sizede hayırlı istirahatler. Ben sizin yerinize olsam akşam 20:00' a kadar uyurum vallahi:D |
Orman içi ve korumalı yerde avlanma konusunu başından beri okuyorum, takip ediyorum [COLOR="Red"]sevgili[/COLOR] başkan.;)
İbrahim ile gittiğimiz yer [B]SİNA ORMANI[/B]'ydı.Arkadaşın sayesinde çöl oldu.:D Amatör olta balıkçı belgesini senelerdir para verip almaktayım. Şimdiye kadar bakanlık bizlerden paraları alıp, ( [COLOR="Purple"][SIZE="4"]CUKKALAYIP[/SIZE][/COLOR]) durdu. Nemi yaptı? hiç bir şey.:eek: Sen namuslu vatandaşsın ''yasak hemşerim. Git para yatır gel''derler. Zaten oralarda çalışanlar o civar köylülerden akraba veya kankadırlar. Onlara gelince [SIZE="4"]ağ, dinamit, elektirk, v.b.[/SIZE]benzeri şeylerle avlanmak serbesttir.;) Adı üstünde;[SIZE="5"]ORMAN KANUNU[/SIZE]:cool: |
Bir soz söyledik bin ah işittik. Sen daha uyumadinmi:)
Bulent abinin memleketinden tüm dostlara selamlar. |
:D:D
|
Gülme vallahi senin memleketteyiz.
Pazarda Mısır alıyoruz. Aksama kozleyecegiz;) |
Afiyet bal şeker olsun.:D
|
Herkese hayirli geceler.
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;340626]Gülme vallahi senin memleketteyiz.
Pazarda Mısır alıyoruz. Aksama kozleyecegiz;)[/QUOTE] Selam Serkancim. Afiyet olsun . Ustune su icmeyin ve kocanlarini atmayin. |
Günaydın,Sağlık dolu bir hafta dilerim arkadaşlar. .
|
Gününüz aydın, neşeniz daim olsun.
Cümleten hayırlı günler... Uyarın için teşekkürler Reisim. Balıktaki arkadaşlarla gece okumuştuk mesajınızı ;) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;340671]Gününüz aydın, neşeniz daim olsun.
Cümleten hayırlı günler... Uyarın için teşekkürler Reisim. Balıktaki arkadaşlarla gece okumuştuk mesajınızı ;)[/QUOTE] Kocanlarini ne yapacagiz diye sormadiniz. |
[QUOTE=kulekreis;340711]Kocanlarini ne yapacagiz diye sormadiniz.[/QUOTE]
Aha sordum değerli büyüğüm:) Biz ateşe attıkta yaktık. Yanlışmı yaptık yani:o |
Abicim eskiden fotoğrafı zor yüklerdi şimdi uçaktan iyi geceler diyoruz. Bu arada Antalya yolcusuyum.
|
[QUOTE=savas0678;340784]Abicim eskiden fotoğrafı zor yüklerdi şimdi uçaktan iyi geceler diyoruz. Bu arada Antalya yolcusuyum.[/QUOTE]
Ne yaptın Gebze' de balığa gittinmi? Bizim arkadaşlarla buluştunmu? |
selamınaleykum hayırlı akşamlar
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;340786]Ne yaptın Gebze' de balığa gittinmi?
Bizim arkadaşlarla buluştunmu?[/QUOTE] Abi gittim fakat cok kisa sure kaldım. Kimseyi aramaya fırsatım olmadı. Başkanım sen bizim oraları biliyorsun. Ben kolay kolay begenmem. Ama oranların doğası gerçekten mükemmeldi. Balik konusunda ne bizde nede diger balıkçılarda birsey yoktu. İlk gün sazan için denedik olmadı. İkinci gun azda olsa mezgit ve istavrit alabildik. |
Günaydın Arkadaşlar şansınız bol olsun.
|
Günaydın arkadaşlar. Hayırlı işler.
|
Gününüz aydın, kazancınız bereketli olsun.
|
BAYRAMLIK
Slm butun DOST lara ,malum bu sıralar sıteye fazle giremiyorum Ama şimdiden UZAKTAKİ ve YAKINDAKİ herkesin BAYRAMINI KUTLUYOR, büyüklerin ellerinden Küçükerin Gözleriden Saygı ve Sevgiyl öpüyorum Herkesi sağlık mutlutluluk neşe ve sevdikleri ile bereber olmaları dileğiyle Allah cc emanet ediyorum :D :)
|
Tünaydın dostlar:)
Hayırlısı olsun Savaş. Müsait bir anında götür bizi o muhteşemliklere kardeş;) Nihat faksın geldi. Aldım bilgileri. Aradım ama telefonun yine kapalı. Haa bu arada bir faks daha gelmiş büroya. Google Mapsten Türkiye haritasını kopyalamış yazıcıdan çıkartıp faks olarak göndermiş kim gönderdi ise. Canını seviyorsan geçtiğimiz hafta sonu gittiğiniz avlağı haritadan işaretle ve şu numaraya faksla diyede bir not düşmüş sonuna:o:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;340827]Tünaydın dostlar:)
Hayırlısı olsun Savaş. Müsait bir anında götür bizi o muhteşemliklere kardeş;) Nihat faksın geldi. Aldım bilgileri. Aradım ama telefonun yine kapalı. Haa bu arada bir faks daha gelmiş büroya. Google Mapsten Türkiye haritasını kopyalamış yazıcıdan çıkartıp faks olarak göndermiş kim gönderdi ise. Canını seviyorsan geçtiğimiz hafta sonu gittiğiniz avlağı haritadan işaretle ve şu numaraya faksla diyede bir not düşmüş sonuna:o:D[/QUOTE] :D:D Candost tehditde var bak hele..:D:D:D Benim bildigim serkan ser verir sır vermez..:D:D İyi akşamlar oltacı dostlarım unutmadan.. |
İlk bizde yayınlansın istedim :D
[img]http://www.oltaciyukle.com/images/2013/08/01/H5WXN.jpg[/img] Bu da küçüğü [URL=http://www.oltacilar.com/resim/share/327732-LOGO352Kop.jpeg][IMG]http://www.oltacilar.com/resim/graphic/thumbs/327732-LOGO352Kop-th.jpeg[/IMG][/URL] Küçüğü pek anlamsız oldu ama neyse :D:D:D |
Günaydın dostlar.
Yok Musa, dayanamıyor hemen söylüyorum:) Eline sağlık Engin. Bende hoca gitmeden bir gidip bakayım, o gelmeden ön hazırlıkları yapayım dedim İskenderun'da. Yaklaşık 2 saat sonra Ankara'dan havalanıp 09:30 gibide Hatay havaalanına inmiş olurum inşallah:) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:42. |