![]() |
[QUOTE=gndyavuz;44331]iyi akşamlar merabalar[/QUOTE]
[QUOTE=gunaykaptan07;44332]hoşgeldin mustafa[/QUOTE] [QUOTE=GECEKONDU06;44333]Hoşbulduk abi Kaynatın bakalım neşeniz daim olsun.. Hoşgeldin west;)[/QUOTE] [QUOTE=m_master;44340]Mustafa , serkan ,kaptanım , yavuz abi tekrar selam nasıl gidiyor sohbet :)[/QUOTE] Hoşgördüm hoşgördüm muhabbet güzel Banada yer varmı :) |
zaten rakı içmesem teknede almazdım ne işim olurdu denizde
|
[QUOTE=gndyavuz;44348]Kim erken gelirse o kazanacak[/QUOTE]
:D:D:D [QUOTE=gunaykaptan07;44349]oooo hoşgeldin şinasi ne olsun kaynatıyoruz ya serkan benim bi büyük içip istanbuldan antalyaya 7 saatte gelmişliğim vardır hemde 79 fiatla[/QUOTE] Boşa kaptan dememişler yani abi desene;) |
[QUOTE=WEST;44353]Hoşgördüm hoşgördüm muhabbet güzel
Banada yer varmı :)[/QUOTE] meraba kardeş buyur |
[QUOTE=gunaykaptan07;44349]oooo hoşgeldin şinasi ne olsun kaynatıyoruz
ya serkan benim bi büyük içip istanbuldan antalyaya 7 saatte gelmişliğim vardır hemde 79 fiatla[/QUOTE] yarasın kaptanım , daha senle iki saat te Gelidonya yı aşacaz varmısın :D |
[QUOTE=gunaykaptan07;44321]ne köşesi
baş köşe senin serkan[/QUOTE] Abi benim köşe :D:D:D |
[QUOTE=WEST;44353]Hoşgördüm hoşgördüm muhabbet güzel
Banada yer varmı :)[/QUOTE] Sormadan araya sıkış mustafa her zaman bir kişilik yer vardır :D |
[QUOTE=gunaykaptan07;44354]zaten rakı içmesem teknede almazdım ne işim olurdu denizde[/QUOTE]
sinasi bi bot bulmuş onu soracaktım unuttum 2 zamanlı sıfır motor ne diyon :) |
yok şuanda erik faslındayım fıstık-erik zaten 2 duble kaldı
|
[QUOTE=gunaykaptan07;44365]yok şuanda erik faslındayım fıstık-erik zaten 2 duble kaldı[/QUOTE]
afiyet olsun kaptanım eski günlerim geldi göz önüme :D:D:D ahhhhhhhh karaova ah |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:07. |