![]() |
Cümleten selamunaleyküm.
|
[QUOTE=kulekreis;331098]Cümleten selamunaleyküm.[/QUOTE]
Aleykümselam Reis sitede gençler mi kaldı ne ?. |
[QUOTE=yusufçalışkanoğlu;331100]Aleykümselam Reis sitede gençler mi kaldı ne ?.[/QUOTE]
EyvaAllah Yusuf kardeşim. Çok doğru söylemişsin. İhtiyarlar uyumuş doğal olarak .:D Nasılsın iyimisin inşaAllah bir yaramazlık yoktur. |
[QUOTE=kulekreis;331103]EyvaAllah Yusuf kardeşim. Çok doğru söylemişsin. İhtiyarlar uyumuş doğal olarak .:D
Nasılsın iyimisin inşaAllah bir yaramazlık yoktur.[/QUOTE] Sağ ol be kardeş. Sonbaharın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Şükür Allaha sağlığım iyi, yaramazlıkta yok, daha ne olsun. Şimdilerde zamanın kıymeti daha iyi anlaşılıyor. Onun için zamanı değerlendirmemiz lazım. Az uyu, az ve öz ye, prensibine uymaya gayret ediyorum. Maşallahın var, faal olma yönüyle sana uymaya çalışıyorum ama menzil uzak görünüyor. Geçen gece fazlaca muhabbet edemedik. Fakat bundan böyle kısmet olur inşallah. Sen nasıl iyimisin, sağlığın nasıl, İnşallah iyidir. |
İyi geceler Oltacılarder. Günaydın (Mehteran) Gürkan. Hayırlı kazaçlar olsun.
|
[QUOTE=yusufçalışkanoğlu;331104]Sağ ol be kardeş. Sonbaharın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Şükür Allaha sağlığım iyi, yaramazlıkta yok, daha ne olsun. Şimdilerde zamanın kıymeti daha iyi anlaşılıyor. Onun için zamanı değerlendirmemiz lazım. Az uyu, az ve öz ye, prensibine uymaya gayret ediyorum.
Maşallahın var, faal olma yönüyle sana uymaya çalışıyorum ama menzil uzak görünüyor. Geçen gece fazlaca muhabbet edemedik. Fakat bundan böyle kısmet olur inşallah. Sen nasıl iyimisin, sağlığın nasıl, İnşallah iyidir.[/QUOTE] Teşekkür ederim. Ben de iyiyim. Allah bu günlerimizi aratmasın. Ben kendim aktif kalmaya çalışıyorum. Benim kendi uğraşlarım bana yetiyor, bazen çocukların işlerini de hallediyorum, Böylece km saatini 999 999 yapmak için uğraşıyorum herhangi bir basamakta 8 olması uygun düşmez diye kendimi avutuyorum anlayacağın. Allah sağlık ve afiyetten kimseyi mahrum bırakmasın. AMİN. Sevgiler ve selamlar. |
Günaydın arkadaşlar iyi bir gün dileği ile..........
|
günaydın güzel insanlar can dostlar herkese hayırlıişler hayırlı cumalar dilerim allah herkesin işini gücünü ras getirsin
|
Hayırlı günler dostlar.
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;331131]Hayırlı günler dostlar.[/QUOTE]
Oooo damat bey hayırlı günler...:) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:51. |