![]() |
Cümleten selamunaleyküm.
|
Aleyküme selam Reisim ...
|
[QUOTE=06 TK 06;317231]Aleyküme selam Reisim ...[/QUOTE]
EyvaAllah Kadir. Nasılsın. |
[QUOTE=Yücel Canvar;317217]Herkese hayırlı geceler...
Havalar ısınırmış gibi yapıp birden soğuyor.Bu yüzden bir çoğumuz soğuk algınlığından hastayız; aman dikkat edelim. Hasta olan herkese geçmiş olsun diyorum.[/QUOTE] Yücelim Doğru söylüyorsun bende bugün kapıldım, Grip ne grip olmuşum. herkese iyi geceler. |
[QUOTE=kulekreis;317228]Cümleten selamunaleyküm.[/QUOTE]
Aleyküm selam Hasan Amcam, |
Benim en çok sevdiğim bu bölümü ben yokum diye umarım boş bırakmıyorsunuzdur?
Bu günlerde hem iş hemde güçle uğraşıyoruz. İdare edin ve konunun müdavimlerinden ricam selamınızı, sabahınızı eksik etmeyiniz:) Ayrıca o grip denilen illet bugünlerde herkeste var. 115kg cık adama ne yapar demeyin. Tepetaklak ediyor vallahi. Aman dikkat:o |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;317242]Benim en çok sevdiğim bu bölümü ben yokum diye umarım boş bırakmıyorsunuzdur?
Bu günlerde hem iş hemde güçle uğraşıyoruz. İdare edin ve konunun müdavimlerinden ricam selamınızı, sabahınızı eksik etmeyiniz:) Ayrıca o grip denilen illet bugünlerde herkeste var. 115kg cık adama ne yapar demeyin. Tepetaklak ediyor vallahi. Aman dikkat:o[/QUOTE] başkan bu hafta nöbetçi bendim haftaya kim tutar bilmem |
[QUOTE=erto;317246]başkan bu hafta nöbetçi bendim haftaya kim tutar bilmem[/QUOTE]
Gerekirse hep sen tut abi ama boş bırakmamak lazım yani:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;317247]Gerekirse hep sen tut abi ama boş bırakmamak lazım yani:)[/QUOTE]
Şiiiiiiiiiiişt beni unutuyorsunuz herhalde..:p |
[QUOTE=erto;317220]selamınaleykum hayırlı geceler.
hasan abi sabah benim alt kattaki komşunun paçaları bi tutuştu görmeni isterdim,benden olmadığını anladıya hemen üst katlara koştu.benim üstümün karşısı tadilatı bitirmiş lavabonun vanasını sıkmışta sıkmış rakoru çatlatmış. tüm alt katlara sızmış.oh be skıntımda gitti bi nebze. suçlu ben değilim fakat vicdansız da değiliz kaynağını bulmaya çalıştık gelen arkadaşla.[/QUOTE] Bak buna çok sevindim işte, en azından morallerin düzeldi...Hadi geçmiş olsun. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:27. |