![]() |
[QUOTE=Musa ERCİYAS;341776]İyiakşamlar oltacı dostlarım nasılsınız bakalım,balık yoksa anıları var haydi anlatın bakalım..:)[/QUOTE]
selamınaleykum hayırlı akşamlar |
Arkadaşlar bu sıralar hiç yarışma varmı kimler ilgileniyor
|
Hayırlı akşamlar dostlar.
|
İyi akşamlar arkadaşlar
|
[QUOTE=erhan canatan;341782]İyi akşamlar arkadaşlar[/QUOTE]
Erhan bey iyisiniz inşallah? Bülent beyi ziyaret etmediniz anlaşılan bugün:) |
Herkese hayırlı akşamlar...
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341783]Erhan bey iyisiniz inşallah?
Bülent beyi ziyaret etmediniz anlaşılan bugün:)[/QUOTE] Etmem mi gerekiyordu bilseydim giderdim artık yarın akşam uğrarım sayın başkanım. Bu arada hafta sonu belki seni balığa götürürüm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
[QUOTE=Bülent YILMAZ;341785]Herkese hayırlı akşamlar...[/QUOTE]
Hayırlı akşamlar Bülent. |
[QUOTE=erhan canatan;341787]Etmem mi gerekiyordu bilseydim giderdim artık yarın akşam uğrarım sayın başkanım. Bu arada hafta sonu belki seni balığa götürürüm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Bülent abi bugün beni hiç aramadıda ondan sordum abim:) Hafta sonu kendimi sana emanet ediyorum abi. Bol balıklı yere gidelim mümkünse;) |
[QUOTE=erhan canatan;341787]Etmem mi gerekiyordu bilseydim giderdim artık yarın akşam uğrarım sayın başkanım. Bu arada hafta sonu belki seni balığa götürürüm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341789]Bülent abi bugün beni hiç aramadıda ondan sordum abim:) Hafta sonu kendimi sana emanet ediyorum abi. Bol balıklı yere gidelim mümkünse;)[/QUOTE] Bu mesajları ilgilisi okumuş ve şuan itibariyle beni aramış bulunmaktadır. Saat 01:16... Bilgisayarım sadece okumaya elverişli, yazamıyorum diyor. Ben inanmadım ama yüzünede inanmadım diyemedim :D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:37. |