![]() |
[QUOTE=Hakkı HARMANCIK;346227]Print screen yapma arkadaşım. :) Birde benim adıma bilsayarına klasör açmış yaa :D[/QUOTE]
Fotoğraf makinen elimizde. Forum yönetimini bize bırakmazsan "fotoğraf makinesi nasıl tavuk pişirir" adlı video paylaşırım :D |
Hayırlı geceler. Sohbetiniz bol olsun.
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346232]Hayırlı geceler. Sohbetiniz bol olsun.[/QUOTE]
Hayirli geceler baskanim.sefa geldin. |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;346230]Fotoğraf makinen elimizde. Forum yönetimini bize bırakmazsan "fotoğraf makinesi nasıl tavuk pişirir" adlı video paylaşırım :D[/QUOTE]
Alçak pis yerden vurdun :D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346232]Hayırlı geceler. Sohbetiniz bol olsun.[/QUOTE]
Sağol abim hepimizin. %33 de şu an ;) [QUOTE=Hakkı HARMANCIK;346234]Alçak pis yerden vurdun :D[/QUOTE] Yok abi kıyamam ben sana. Blöf yaptım :D Bir klasörün daha olmuş, ne güzel işte. Sen print screen yapsan bir Engin klasörü göremeyiz mesela :D |
O iş uzun sürecek sanırım Engin. Sana zahmet aşağıdaki konunun sonuna şöyle şık resimlerden birazını paylaşırsan sevinirim.
[url]http://www.oltacilar.com/fly-fishing-atis-calismasi-2-t11816p8.html[/url] |
[QUOTE=B.Erkan ERTİK;346212]Reisim geçmiş olsun, sıcak bir K.K.T.C. sabahından güneydınlar.[/QUOTE]
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346215]Geçmiş olsun Reisim. Günaydın dostlar, hayırlı pazarlar.[/QUOTE] [QUOTE=HALUK32CARPTR;346216]Reisim geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin...Cümleten iyi pazarlar dostlar..[/QUOTE] Hepinizden Allah razi olsun kardeslerim. |
Cumleten selamunaleykum.
|
Günaydın arkadaşlar iyi haftalar.
|
[QUOTE=kulekreis;346242]Cumleten selamunaleykum.[/QUOTE]
[QUOTE=butros;346252]Günaydın arkadaşlar iyi haftalar.[/QUOTE] Aleykümselam, günaydın. Gününüz aydın, neşeniz daim olsun dostlar. Bekir merhaba. Nerelerdesin kardeş, sıkıntı yoktur inşallah? |
Yenimahalle-ETAP KAHRAMAN'dan hepinize iyi akşamlar:)
|
iyi akşamlar Bülent abi
|
[QUOTE=DOLFIN06;346262]Yenimahalle-ETAP KAHRAMAN'dan hepinize iyi akşamlar:)[/QUOTE]
Burası bizim bahçe Alooooooooooo nerdesin. |
[QUOTE=Murat DENERİ;346271]Burası bizim bahçe Alooooooooooo nerdesin.[/QUOTE]
Yenimahalle-ETAP KAHRAMAN. Yenimahalle-ETAP KAHRAMAN.. Yenimahalle-ETAP KAHRAMAN... Yenimahalle-ETAP KAHRAMAN.... Yenimahalle-ETAP KAHRAMAN..... Yenimahalle-ETAP KAHRAMAN...... Yenimahalle-ETAP KAHRAMAN....... ..................................................:D |
[QUOTE=Sefa AYKENAR;346264]iyi akşamlar Bülent abi[/QUOTE]
[QUOTE=Murat DENERİ;346271]Burası bizim bahçe Alooooooooooo nerdesin.[/QUOTE] [QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346273]Yenimahalle-ETAP KAHRAMAN. Yenimahalle-ETAP KAHRAMAN.. Yenimahalle-ETAP KAHRAMAN... Yenimahalle-ETAP KAHRAMAN.... Yenimahalle-ETAP KAHRAMAN..... Yenimahalle-ETAP KAHRAMAN...... Yenimahalle-ETAP KAHRAMAN....... ..................................................:D[/QUOTE] Oh bee nihayet sesler duyulmaya başlandı:D:D:D |
Gelmiyor Başkan buraya
|
Geldin evet burada söyle yabancı yok:D
|
[QUOTE=Murat DENERİ;346275]Gelmiyor Başkan buraya[/QUOTE]
Sen öyle san:D:D:D |
Çay kahve ne alırsın çaylar Başkandan:D
|
[QUOTE=Murat DENERİ;346279]Çay kahve ne alırsın çaylar Başkandan:D[/QUOTE]
Bunlar bu saatten sonra benim uykumu kaçırır be usta;) |
[QUOTE=Murat DENERİ;346279]Çay kahve ne alırsın çaylar Başkandan:D[/QUOTE]
Çaylar her daim Bülent abiden Murat abi:) |
Teklif var ısrar yok:D
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346282]Çaylar her daim Bülent abiden Murat abi:)[/QUOTE]
Doğru unutdum:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346282]Çaylar her daim Bülent abiden Murat abi:)[/QUOTE]
Her zaman başımın üstünde yeriniz var:) Ne demek:) |
[QUOTE=Murat DENERİ;346275]Gelmiyor Başkan buraya[/QUOTE]
[QUOTE=DOLFIN06;346278]Sen öyle san:D:D:D[/QUOTE] Ben sana dimedim mi:D:D:D |
[QUOTE=DOLFIN06;346285]Her zaman başımın üstünde yeriniz var:) Ne demek:)[/QUOTE]
Seni sevmeyen ölsün:D |
Bulent abii cay varda bizim niye haberimiz yok. Iyi giderdi bu saatte bi semaver cayi.
|
[QUOTE=oksilatoxl;346292]Bulent abii cay varda bizim niye haberimiz yok. Iyi giderdi bu saatte bi semaver cayi.[/QUOTE]
Önümüzde ki günler de yeniden yaparız be birader:):):) |
Her zaman abii cayin tadi ortamin sicakliginda demlenince cikiyor ;)
|
[QUOTE=oksilatoxl;346295]Her zaman abii cayin tadi ortamin sicakliginda demlenince cikiyor ;)[/QUOTE]
Aynen biraderim doğru söylüyorsun:):) |
Bugun baskanin sesi cikmiyo abii cokmu gittik yoksa gecen gece üstüne :)
|
selamınaleykum hayırlı geceler
|
[QUOTE=oksilatoxl;346297]Bugun baskanin sesi cikmiyo abii cokmu gittik yoksa gecen gece üstüne :)[/QUOTE]
Yok yok kardeş. Ben sizin her adımınızı takip ediyor ama muhabbetinizi bölmek istemediğimden dolayı yazmıyorum:) Ayrıca bazı yerlere göndermemiz gereken yazılar var, onlarla uğraşıyorum;) [QUOTE=erto;346298]selamınaleykum hayırlı geceler[/QUOTE] Aleykümselam abi. İyisin inşallah? Bu sıralar pek ortalıklarda yoksun. |
[QUOTE=DOLFIN06;346296]Aynen biraderim doğru söylüyorsun:):)[/QUOTE]
[QUOTE=oksilatoxl;346297]Bugun baskanin sesi cikmiyo abii cokmu gittik yoksa gecen gece üstüne :)[/QUOTE] Vatandaş başkanın tüylerini yoldum diye yazıp duruyor bir çok yerde. Bak o na bile sesim çıkmıyor... Gıkkk dedim mi zaman su gibi akıp gidiyor ve bir bakmışsın ki hoca sabah namazına çağırıyor tüm cemaati:) |
Cümleten iyi geceler.Ben yatar, yarın erken kalkacağım. Yeterince çay içtim;):rolleyes:
|
[QUOTE=DOLFIN06;346301]Cümleten iyi geceler.Ben yatar, yarın erken kalkacağım. Yeterince çay içtim;):rolleyes:[/QUOTE]
Tatlı rüyalar:):D |
Yağmurlu ve her zamanki gibi kasvetli bir ankara sabahindan herkese gunaydin.rastgele
|
cümleten hayırlı akşamlar oltacı dostlar..
|
Cümleten iyi geceler:)
|
Hani kimse yok bu aksam
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:49. |