![]() |
Hayırlı geceler dostlar.
TK Kadir iyice sinirlerimi bozdu. Ben biraz Gökkuşağı Alası yakalayıpta geleyim. Daha doğrusu yakalamaya çalışanlara orada var olarak engel olmaya çalışayim:D:D:D Geceniz güzel olsun... |
Cümleten selamunaleyküm.
|
İyi geceler.
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;331671]Hayırlı geceler dostlar.
TK Kadir iyice sinirlerimi bozdu. Ben biraz Gökkuşağı Alası yakalayıpta geleyim. Daha doğrusu yakalamaya çalışanlara orada var olarak engel olmaya çalışayim:D:D:D Geceniz güzel olsun...[/QUOTE] Şimdi yengeyi götürmeye kalksan gelmez, sen kendin gidersen de evde zılgıtı yersin nasıl olacak bu iş. :D |
[QUOTE=commander;331678]İyi geceler.[/QUOTE]
Sana da iyi geceler Bülent. Hoşgeldin. |
[QUOTE=commander;331679]Şimdi yengeyi götürmeye kalksan gelmez, sen kendin gidersen de evde zılgıtı yersin nasıl olacak bu iş. :D[/QUOTE]
Bülentcim. Bu lafın üstüne laf söylenmez de, bu laf kavgada bile söylenmez , Neyse Allah kabul etsin.:D:D:D |
[QUOTE=commander;331679]Şimdi yengeyi götürmeye kalksan gelmez, sen kendin gidersen de evde zılgıtı yersin nasıl olacak bu iş. :D[/QUOTE]
Kendinle beni karıştırma canım benim:) Şuan yoldayım. Seninle ilgilenmem çok zor:D [QUOTE=kulekreis;331681]Bülentcim. Bu lafın üstüne laf söylenmez de, bu laf kavgada bile söylenmez , Neyse Allah kabul etsin.:D:D:D[/QUOTE] Âmin Reisim:) |
Reisim bizim hatun da ( Ayşe ERTİK ) ne zaman balığa gidiyoruz diye soruyor bana. Allahtan burada deniz yakın da avutması kolay oluyor. Yakında burayı öğrenip de ele geçirebilir.
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;331683]Kendinle beni karıştırma canım benim:)
Şuan yoldayım. Seninle ilgilenmem çok zor:D Bilemiyorum. Demek ki yengeden yiyeceğin fırçaya hazırlıklısın. İstediğin ortamda buluşalım orada dene uğraşmayı başkan :D ben kimin kardeşiyim unutma amma... Tıtıtı tıtıtı. |
Sen baba at-çek yaparak dere boyu ilerlerken kafayı sepetten çıkartıpta biz neredeyiz diye kendi kendine sorarken biz bu işlere bakıyorduk dostum:)
Yatta uyu. Cep telefonundan sana mesaj yazmakta zorlanıyorum:D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:19. |