![]() |
Ancak şirkete gelebildim.
Hayırlı sabahlar hayırlı işler, Soğuk yağmurlu bir sivas sabahından kucak dolusu sevgiler saygılar |
[QUOTE=mehteran;331989]Karlı ve fırtınalı birgün ile herkese günaydınlar...Estiriyor valla...:p[/QUOTE]
Gürkan abi günaydın [QUOTE=M.Serkan İNANÇ;331991]Yine mi sabah oldu? Oysa ne güzel kaptırmıştım kendimi çalışmaya:) Cümleten günaydın, hayırlı sabahlar dostlar...[/QUOTE] Başkanım kolay gelsin günaydın. [QUOTE=Sefa AYKENAR;331996]Yahu başkan sen ne zaman kalkıyor ne zaman çalışıyor ne zaman uyuyorsun bir türlü çözemedim:confused::confused::confused:[/QUOTE] Sefa günaydın kolay gelsin. [QUOTE=kartal0943;331997]Günaydın güzel insanlar can dostlar herkese hayırlı işler dilerim allah işinizi gücünüzü ras getirsin :)[/QUOTE] Gökçen abi iyi dilekerin seninle olsun. [QUOTE=MİLAMBER;332000]Ancak şirkete gelebildim. Hayırlı sabahlar hayırlı işler, Soğuk yağmurlu bir sivas sabahından kucak dolusu sevgiler saygılar[/QUOTE] Bilal abi günaydın. Dikkat et abi üşütme, hastalanma senden ilerdeki zamanlarda av raporları bekliyoruz. :) |
Eyvallah Hakkı kardeşim sanada hayırlı günler
|
[QUOTE=Hakkı Sadık AKBULUT;332006]Bilal abi günaydın. Dikkat et abi üşütme, hastalanma senden ilerdeki zamanlarda av raporları bekliyoruz. :)[/QUOTE]
[B]Bizden rapor mapor zor gelir kardeş..[/B]Çerkez hana girmiş,ortada ocak bir yanında biri,diğer yanında biri iki kişi ısınıyor. Geri kalan duvar diplerine çekilmiş tirtir titriyo: -Vallahil azim,burdan iki kişi yazı görür demiş.. bizimkide Çerkez misali bu soğukları atlatırsak inşaallah Olunca paylaşırız ama... :) :) :) |
[QUOTE=MİLAMBER;332016]
[B]Bizden rapor mapor zor gelir kardeş..[/B]Çerkez hana girmiş,ortada ocak bir yanında biri,diğer yanında biri iki kişi ısınıyor. Geri kalan duvar diplerine çekilmiş tirtir titriyo: -Vallahil azim,burdan iki kişi yazı görür demiş.. bizimkide Çerkez misali bu soğukları atlatırsak inşaallah Olunca paylaşırız ama... :) :) :)[/QUOTE] Bilal abi sen şu soğukları atlat bence çok güzel av raporları yayınlayacaksın. Hemde o güzel anlatımınla paylaşırsın. |
[QUOTE=Sefa AYKENAR;331996]Yahu başkan sen ne zaman kalkıyor ne zaman çalışıyor ne zaman uyuyorsun bir türlü çözemedim:confused::confused::confused:[/QUOTE]
[QUOTE=mehteran;331998]Balıkta uyuyor balıktaa.:p:p[/QUOTE] [QUOTE=Sefa AYKENAR;331999]:);):)[/QUOTE] Balıkta uyuduğuma katılıyorum. Sayın Mehteran'ın Ankara'ya geldiği günleride unutmamak lazım. "Tamam abi kaçta geliyorsun, ben seni karşılarım." diyip derin bir uykuya dalmayıda son günlerde alışkanlık haline getirmiştim:) Çalışıyorum Sefacığım... Gece gündüz hemde hiç durmadan çalışıyorum:( |
BAKU DEN SELAMLAR ARKADAŞLAR
|
Cületen iyi akşamlar.
|
[QUOTE=ŞENOL COŞGUN;332035]BAKU DEN SELAMLAR ARKADAŞLAR[/QUOTE]
Aleyküm selam [QUOTE=gökhan;332037]Cületen iyi akşamlar.[/QUOTE] İyi akşamlar Gökhan nasılsın var mı planlanan bir av?? |
[QUOTE=Hakkı Sadık AKBULUT;332049]Aleyküm selam
İyi akşamlar Gökhan nasılsın var mı planlanan bir av??[/QUOTE] Sivas'a buyrun planlayalım :) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:52. |