![]() |
[QUOTE=m_master;44386]Selam musa hoşgeldin ...
Dün gece geçmi yattın öyle bir ifade görüyorum yüzünde :D[/QUOTE] hayırdır şinasi abii bişey mi dedin sagol hoşbuldum:D:D |
[QUOTE=musa66;44384]valla yavuz abi çekmeden çekilmiyooo valla:D:Dsaglıgınızaaa:)[/QUOTE]
Kardeş beni karıştırmayın valla bu konuda sabıkalıyın da:D:D:D:D:D ismi lazım değil bi sitede yıldızlı birine cevap yazdıydım, sen içkili yazı yazdın diye ban ladılar :p :D:D:D:D:D adamlar kokusunu netten aldılar mı ya :D yine başıma gelmesinde artık çaktırmadan götürüyom valla :eek: |
[QUOTE=gunaykaptan07;44405]aman haa
kavgayı ayırmayız tarafta tutmayız[/QUOTE] [QUOTE=gndyavuz;44410]Kardeş beni karıştırmayın valla bu konuda sabıkalıyın da:D:D:D:D:D ismi lazım değil bi sitede yıldızlı birine cevap yazdıydım, sen içkili yazı yazdın diye ban ladılar :p :D:D:D:D:D adamlar kokusunu netten aldılar mı ya :D yine başıma gelmesinde artık çaktırmadan götürüyom valla :eek:[/QUOTE] Abiler yok Musa da Mustafa da benim kankiler. Bana dokunmazlar Bende bana dokunmayan yılan bin yaşasın derim:D |
[QUOTE=gndyavuz;44410]Kardeş beni karıştırmayın valla bu konuda sabıkalıyın da:D:D:D:D:D
ismi lazım değil bi sitede yıldızlı birine cevap yazdıydım, sen içkili yazı yazdın diye ban ladılar :p :D:D:D:D:D adamlar kokusunu netten aldılar mı ya :D yine başıma gelmesinde artık çaktırmadan götürüyom valla :eek:[/QUOTE] yok yaa yavuz abi üzülme sen bizde bazılarının yüzünden banlandık bandırmaa ne yaparsın sen tek degilsin yani tam 50 kişi:D:D |
[QUOTE=GECEKONDU06;44412]Abiler yok Musa da Mustafa da benim kankiler.
Bana dokunmazlar Bende bana dokunmayan yılan bin yaşasın derim:D[/QUOTE] kardeş hafta sonu kesin mi geleceğin |
seni banlıyan enbi süper moduda banlamışlar adının baş harfi ercü
|
[QUOTE=musa66;44414]yok yaa yavuz abi üzülme sen bizde bazılarının yüzünden banlandık bandırmaa ne yaparsın sen tek degilsin yani tam 50 kişi:D:D[/QUOTE]
:D:D:D:D:D:D:D alemsin valla yok kardeş aldırmıyom zaten salladık gitti :D :D |
[QUOTE=musa66;44414]yok yaa yavuz abi üzülme sen bizde [COLOR="Red"]bazılarının[/COLOR] yüzünden banlandık bandırmaa ne yaparsın sen tek degilsin yani tam 50 kişi:D:D[/QUOTE]
Bana birisi birşeymi dedi:D:D:D |
Musa kardeş cam muhabbeti neyim sallanıyor google de ne iş anlatsana az biz de gülelim :D
|
[QUOTE=gndyavuz;44416]kardeş hafta sonu kesin mi geleceğin[/QUOTE]
şinasi beyyy nerdesiniz biz antalyayı şenlendiriyoz siz yoksunuzzz ayıp oluyor ama:D:D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:11. |