![]() |
:( salı sallanırmış o yüzden sanırsam kimseciklerin sesi çıkmıyo uyudularmı ne ..
|
Harıl harıl fly yapıyorlar:):):)
Yarın ödevler gelecek:D:D:D |
artık bizde gene çay kahve işine bakarız .başkandan da ses çıkmadı zaten .
malzememiz vardı da biz mi harıl harıl çalışmadık |
[QUOTE=oksilatoxl;346351]artık bizde gene çay kahve işine bakarız .başkandan da ses çıkmadı zaten .
malzememiz vardı da biz mi harıl harıl çalışmadık[/QUOTE] Şimdilik seyrederek öğrenciliğe devam edeceğiz. Olkulu asmak yok:eek::eek: Asan olursa iğne saplayacaklarmış, Benden duymuş olma:D:D:D |
bir müsabakayı heyecanlı ve zekli kılan en önemli unsur trübün desteğidir.:)
bu çalışmadaki en yüce görev yine bize düşüyor abi devamsızlık söz konusu olamaz :) |
Hayatta basarili olmak istiyorsan , hic seyirci olmayacaksin. Aksine oyuncu olacaksin
|
[QUOTE=kulekreis;346360]Hayatta basarili olmak istiyorsan , hic seyirci olmayacaksin. Aksine oyuncu olacaksin[/QUOTE]
Haklisiniz tabiki abi. lakin seyirci olmayi bizde istemiyoruz faaliyetlerde katilim yuksek oldugu surece anlami olur. elde olmayan imkanlardan dolayi motivasyonumuzu kaybetmeme adina seyirci olmanin guzelligini yasiyoruz bizde simdilik :) |
Günaydın arkadaşlar
|
Hayırlı günler.
Gününüz aydın, neşeniz daim olsun dostlar. Yılmaz, malzemeden üç çeşit var. Birisi Gökhan' ın paylaştığı. Diğeride ondan biraz daha iyi. Üçüncüsü tahta kutulu olduğu için pahallıya geliyor. Akşam ilk ikisinden birer numune getiriyorum derneğe. Hangisinden alacağımızı dernekte karar veririz. |
cümleten Selâmün aleyküm .
sabah şerifleriniz hayr olsun. [YOUTUBE]EIhXAd40tDw[/YOUTUBE] |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346373]Hayırlı günler.
Gününüz aydın, neşeniz daim olsun dostlar. Yılmaz, malzemeden üç çeşit var. Birisi Gökhan' ın paylaştığı. Diğeride ondan biraz daha iyi. Üçüncüsü tahta kutulu olduğu için pahallıya geliyor. Akşam ilk ikisinden birer numune getiriyorum derneğe. Hangisinden alacağımızı dernekte karar veririz.[/QUOTE] Candost sen al sende başla bana laf edene kadar:):DBakalım sen nasıl yapacaksın böcüü..:D |
Herkese hayırlı geceler. Güzel ve yorucu bir gündü.
|
Herkese hayirli geceler.
|
[QUOTE=A.Engin Çelebi;346385]Herkese hayırlı geceler. Güzel ve yorucu bir gündü.[/QUOTE]
[QUOTE=kulekreis;346386]Herkese hayirli geceler.[/QUOTE] Cümleten hayırlı geceler. Engin, Ahh birde Efe yaşında bir çocuğun olsaydı da sen o zaman görseydin yorucu günü:) 02:37 Daha halen bağlama çalışmalarına devam canım:D |
Selâmün aleyküm . Gunaydin arkadaslar vede abilerim . Herkese guzel saglikli bir gun dilerim.
|
Aleykümselam Yılmaz , seninde günün güzel olsun inşallah
|
Sefa kanka başkan sözünü tuttu sıra sende.. Artık sende bi fly takımı düzersin..:D:D
İyi günler oltacı dostlar..:) |
Düzeriz inşallah :)
|
selamınaleykum hayırlı akşamlar
|
[QUOTE=erto;346404]selamınaleykum hayırlı akşamlar[/QUOTE]
İyi aksamlar Erol abi |
Cumleten selamunaleykum.
|
Cümleten iyi geceler:)
|
Günaydın Dostlar , hayırlı Cumalar, bol ve bereketli kazançlar dilerim
|
Selâmün aleyküm hayirli cumalar...
|
Hayırlı günler dostlar.
|
selamınaleykum hayırlı geceler
|
Geceniz ve hafta sonunuz güzel olsun.
|
Cümleten hayırlı geceler dostlar.
[QUOTE=Nihat KÖŞKEROĞLU;346479]Geceniz ve hafta sonunuz güzel olsun.[/QUOTE] Nihat iyisin değilmi? Sağlık sıhhat yerindemi:D |
[QUOTE=Nihat KÖŞKEROĞLU;346479]Geceniz ve hafta sonunuz güzel olsun.[/QUOTE]
Senin ve diğer aile üyelerimizin de abicim. Hadi iyi geceler. |
:) iyidir başkanım.
|
Cümleten hayırlı geceler:)
Rüyalarınızda gocaman gocaman trofeler görün:):) |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;346482]Senin ve diğer aile üyelerimizin de abicim.
Hadi iyi geceler.[/QUOTE] Engin bu, bu gece 999 uncu iyi geceler dileğin ... hadi dinlen canım :D |
Bugün dogum günü olan tüm abilerimin ve kardeşlerim varsa herkesin DOGUM GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM Saglık ve huzurlu günler diliyorum.
|
[QUOTE=Nihat KÖŞKEROĞLU;346483]:) iyidir başkanım.[/QUOTE]
Aman haaa. Havada kaptım farkındaysan. Bizi yakıcan ya:) Kendini kurtarmış beni atmışsın ateşe:) Tikli Toklu yazılırmı yahu:D:D |
[QUOTE=DOLFIN06;346484]Cümleten hayırlı geceler:)
Rüyalarınızda gocaman gocaman trofeler görün:):)[/QUOTE] Son günlerde uyuyamıyorum, yatmak için ışığı söndürüyorum.... vızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..... sinek anında uçmaya başlıyor |
[QUOTE=keşfetmekiçinbak;346485]Engin bu, bu gece 999 uncu iyi geceler dileğin ... hadi dinlen canım :D[/QUOTE]
Kuzulardan biri kaçtı sanırım abi:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346487]Aman haaa.
Havada kaptım farkındaysan. Bizi yakıcan ya:) Kendini kurtarmış beni atmışsın ateşe:) Tikli Toklu yazılırmı yahu:D:D[/QUOTE] Vay uyanık vayy;);) Nihat!ın yazdığını okudum. Sayfayı yeniledim yazı gitmiş:D:D:D |
[QUOTE=DOLFIN06;346494]Vay uyanık vayy;);)
Nihat!ın yazdığını okudum. Sayfayı yeniledim yazı gitmiş:D:D:D[/QUOTE] Şşşşşşşşşşş :) |
Tuncay abi.
Akın' ın zamanı fazla yokmuş. Bir kaç dakikalığına girdi ayarladı o işi;) |
reis birazdan gelir ayarı çeker ...
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:47. |