![]() |
aleyküm selam hayırlı cumalar
|
İyiakşamlar oltacılar ailesi nasılsınız..:)
|
[QUOTE=Musa ERCİYAS;353091]İyiakşamlar oltacılar ailesi nasılsınız..:)[/QUOTE]
Valla iyilik sağlık abi. Seni sormalı. Yediğin içtiğin senin olsun. Nereleri gezdin öyle :D |
Gününüz aydın neşeniz bol olsun.
|
[QUOTE=A.Engin Çelebi;353093]Valla iyilik sağlık abi. Seni sormalı. Yediğin içtiğin senin olsun. Nereleri gezdin öyle :D[/QUOTE]
Engin adana mersin ceyhan çok güzeldi..:):D |
[QUOTE=Musa ERCİYAS;353100]Engin adana mersin ceyhan çok güzeldi..:):D[/QUOTE]
İyi abi sevindim. Yanlış hatırlamıyorsam düğün için gitmiştin. Hayırlara vesile olsun inşallah. Bu arada gününüz aydın neşeniz bol olsun :) |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;353111]İyi abi sevindim. Yanlış hatırlamıyorsam düğün için gitmiştin. Hayırlara vesile olsun inşallah.
Bu arada gününüz aydın neşeniz bol olsun :)[/QUOTE] Aynen hem dügün hem ziyaret hem tatil üçü bir arada..:) |
[QUOTE=Musa ERCİYAS;353114]Aynen hem dügün hem ziyaret hem tatil üçü bir arada..:)[/QUOTE]
Bende yılbaşında mersin adana gezdim adana hoşoma gitti |
[QUOTE=yusuf;353116]Bende yılbaşında mersin adana gezdim adana hoşoma gitti[/QUOTE]
Biz yarı adanalıyık yusuf biliyon:):D |
[QUOTE=yusuf;353116]Bende yılbaşında mersin adana gezdim adana hoşoma gitti[/QUOTE]
[QUOTE=Musa ERCİYAS;353120]Biz yarı adanalıyık yusuf biliyon:):D[/QUOTE] Kışa doğru bizi de götürün abi. Malum Güneşe kurşun atıyorlar Adana'da :D:D:D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:48. |