![]() |
[B]erturul, hasat, leventyasir , 06 TK 06 , Elcan , serhat kaçar [/B]
Doğum gününüzü kutlar, sevenlerinizle ve sevdiklerinizle hayırlı bir ömür geçirmenizi Yüce Mevla'dan niyaz ederim.. |
Tünaydın dostlar.
Bugün biraz geç kaldık kusura bakmayınız:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;332317]Tünaydın dostlar.
Bugün biraz geç kaldık kusura bakmayınız:)[/QUOTE] Ne kusuru başkanım..lütfeennn Buyrun koltuk boş kalmasın, Malum yıl sonu sizin işiniz başınızdan aşkın.. Hayırdır dün akşam bir kalkan muhabbeti varmış??:D:D:D:D: |
[QUOTE=MİLAMBER;332319]Ne kusuru başkanım..lütfeennn
Buyrun koltuk boş kalmasın, Malum yıl sonu sizin işiniz başınızdan aşkın.. Hayırdır dün akşam bir kalkan muhabbeti varmış??:D:D:D:D:[/QUOTE] Yasin Kalkan Balığına gidelim diyor, bende Kalkan Balığına gidebilmek için ilk önce birimizin Nuri abiyi durdurması lazım diyorum. Gel dersin gelmez, SANALDAN ARTİSTLİK yapar, birde üstüne üstlük gidemeyelim diye aklına gelen bütün kılçıklıkları yapar:D |
cümleten hayırlı akşamlar oltacı dostlar.
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;332274]Yok canımmm. O da nereden çıktı?
Artık istediğim kadar uzun yazabilirim kardeş. Kriz geçti sayılır... Bugün işler biraz hafifledi. Çarşambayıda atlattım mı ondan sonrasında Sivas'lı Bilal abim ve Boğazların efendisi Bülent kardeşimi utandıracağım;) Boğazlarda fırtına, Sivas' ta kara kış... Ver elini İskenderun. Olta sallayamasamda ciğerlerime ciğerlerime çekeceğim oraların havasını. Hatta en alttaki masayı bile rezerve ettirdim. Harbiye' ye gidip çorapları çıkartıp paçalarımı da sıvayacağım:D [URL=http://www.yukleoltaci.com/view.php?filename=302_resim_027.jpg][img]http://www.yukleoltaci.com/images/2012/temmuz/302_resim_027.jpg[/img][/URL][/QUOTE] Ben buraları kaçırmışım kusuruma bakmayınız. Demek öyle,Rabbim müsade ederse bunun yazıda var sayın Başkanım Sap döner,keser döner yaza hesap da döner. :D:D:D:D |
Cümleten hayırlı akşamlar.
Bilal abim şaka bir yana inan elimde imkan olsa hiç durmam basar gelirim Sivas' a. Ama ah işte ahhhh:o |
cümleten hayırlı akşamlar dostlar.
|
Cümleten selamunaleyküm.
|
[QUOTE=kulekreis;332369]Cümleten selamunaleyküm.[/QUOTE]
Ve Aleykümselam Hasan Amcam... |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:02. |