![]() |
bak unuttum kim bu misafirimiz
çokmu ağır bilelimki altında kalmıyalım |
[QUOTE=gndyavuz;44416]kardeş hafta sonu kesin mi geleceğin[/QUOTE]
Abi evet o nu diyeceğim de Kaptanım tam gaz ilerliyor:D Kaptanım yavaş ol birazda Cumartesi akşamına yetişelim sana olmazmı?:) |
[QUOTE=gunaykaptan07;44417]seni banlıyan enbi süper moduda banlamışlar adının baş harfi ercü[/QUOTE]
Kardeş ben bi cevap yazmıştım zaten Yasakçı zihniyetler sonunda tek başlarına kalır diye :p ahada başlarına gelmiş demekki :D:D:D:D |
[QUOTE=m_master;44420]Musa kardeş cam muhabbeti neyim sallanıyor gogle de ne iş anlatsana az biz de gülelim :D[/QUOTE]
ne muabbeti yaaa ben o cana saygılarımı sundum zatennnn:mad: |
[QUOTE=gunaykaptan07;44377]şinasi yarın limandayım almadıysan görelim botu yaması varmı vs[/QUOTE]
Abi benden görmedim daha bot eski sanayide itfaiye nin yanında bir yerdeymiş yarın tel den konuşuruz ( tel örgüden yani ) 10 çeyrek te :D |
serkan kardeş biz herzaman hazırız buyur gel
|
[QUOTE=gndyavuz;44410]Kardeş beni karıştırmayın valla bu konuda sabıkalıyın da:D:D:D:D:D
ismi lazım değil bi sitede yıldızlı birine cevap yazdıydım, sen içkili yazı yazdın diye ban ladılar :p :D:D:D:D:D adamlar kokusunu netten aldılar mı ya :D yine başıma gelmesinde artık çaktırmadan götürüyom valla :eek:[/QUOTE] Aynı kader kurbanıyız desene abicim :D:D:D:D Sana anlatırım bir gün ben bu olayı |
[QUOTE=musa66;44426]ne muabbeti yaaa ben o cana saygılarımı sundum zatennnn:mad:[/QUOTE]
Kankime bak ya İşte o kadarrr;) Bu arada çaktırmayın lütfen daha gerisi de olduğunu unutmayın.:D |
[QUOTE=m_master;44427]Abi benden görmedim daha bot eski sanayide itfaiye nin yanında bir yerdeymiş yarın tel den konuşuruz
( tel örgüden yani ) 10 çeyrek te :D[/QUOTE] bot patlaksa yandı şinasi abiii vallla antalyalım yüüüürüüü:D:D |
[QUOTE=musa66;44426]ne muabbeti yaaa ben o cana saygılarımı sundum zatennnn:mad:[/QUOTE]
[COLOR="Red"]Cam[/COLOR] dan mı , [COLOR="Red"]canlı [/COLOR]mı anlamıyom , [COLOR="Red"]Can[/COLOR] a mı ne dedin musa :D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:09. |