![]() |
Günaydın Bilal kardeşim, Günaydın arkadaşlar hayırlı bir gün dilerim....
|
[QUOTE=erhan canatan;332440]Günaydın Bilal kardeşim, Günaydın arkadaşlar hayırlı bir gün dilerim....[/QUOTE]
Abi deminden beri bakınıyorum senden ve benden başka kimse yok:) Herkes otomatik olarak pc'sini ayarlamış,açılır açılmaz oltacılar.com'a yönlensin diye anasayfa da bekiyorlar. Hadi arkadaşlarrr herekeettttt |
[QUOTE=MİLAMBER;332441]Abi deminden beri bakınıyorum senden ve benden başka kimse yok:)
Herkes otomatik olarak pc'sini ayarlamış,açılır açılmaz oltacılar.com'a yönlensin diye anasayfa da bekiyorlar. Hadi arkadaşlarrr herekeettttt[/QUOTE] Doğru diyorsun. Nerde haraket, orada bereket demiş atalarımız;) Bülent öyleee bakıp durma selam ver. Haraketsizlik insanlar, toplumlar için mutsuzluk, bereketsizlik sebebidir kardeşim:) Günaydın dostlar. Gününüz aydın, neşeniz daim olsun. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;332442]Doğru diyorsun. Nerde haraket, orada bereket demiş atalarımız;)
Bülent öyleee bakıp durma selam ver. Haraketsizlik insanlar, toplumlar için mutsuzluk, bereketsizlik sebebidir kardeşim:) Günaydın dostlar. Gününüz aydın, neşeniz daim olsun. [/QUOTE] Herkese hayırlı sabahlar... Hayırlı ve [COLOR="Red"]bereketli[/COLOR] işler...;) |
[QUOTE=Bülent YILMAZ;332443]Herkese hayırlı sabahlar...
Hayırlı ve [COLOR="Red"]bereketli[/COLOR] işler...;)[/QUOTE] Nasıl Forum Yöneticisisin anlamadım ki. Forumunda bereketini kaçıracaksın:D Sen dükkanına alış-veriş için girip selamünaleyküm diyenlere sessiz mi kalıyorsun. [I]Örnek biraz alakasız olsada idare et işte kardeş. İşler yoğun ya anla işte[/I]:p |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;332444]Nasıl Forum Yöneticisisin anlamadım ki. Forumunda bereketini kaçıracaksın:D
Sen dükkanına alış-veriş için girip selamünaleyküm diyenlere sessiz mi kalıyorsun. [I]Örnek biraz alakasız olsada idare et işte kardeş. İşler yoğun ya anla işte[/I]:p[/QUOTE] Başkanım ben şu yeni tebliğe bi daha bi bakınayımda... Bereketlendirecek bişeyler bulurum şimdi...:D |
Günaydın abilerim. Hava bugün güzel yahu Ankara'da. Çıkıp bir iki av bayii gezeyim ben en iyisi :)
|
[QUOTE=A.Engin Çelebi;332446]Günaydın abilerim. Hava bugün güzel yahu Ankara'da. Çıkıp bir iki av bayii gezeyim ben en iyisi :)[/QUOTE]
Görevinin bilincindeki insan bir başka oluyor vallahi:D Kolay gelsin kardeş, selamlar... |
[QUOTE=MİLAMBER;332437]Hayırlı sabahlar,hayırlı işler,Allah ras getire,
Soğukkkkk,kapalıııı,karanlııııkkk,insanın içini karartan bir SİVAS sabahından kucak dolusu sevgiler saygılar selamlar.[/QUOTE] Günaydın Bilal abi, nasılsın? İyisindir umarım.. [QUOTE=erhan canatan;332440]Günaydın Bilal kardeşim, Günaydın arkadaşlar hayırlı bir gün dilerim....[/QUOTE] Günaydın Erhan abi sanada hayırlı günler [QUOTE=M.Serkan İNANÇ;332442]Doğru diyorsun. Nerde haraket, orada bereket demiş atalarımız;) Bülent öyleee bakıp durma selam ver. Haraketsizlik insanlar, toplumlar için mutsuzluk, bereketsizlik sebebidir kardeşim:) Günaydın dostlar. Gününüz aydın, neşeniz daim olsun.[/QUOTE] Günaydın başkanım işler her zamanki gibi yoğun sanırım [QUOTE=Bülent YILMAZ;332443]Herkese hayırlı sabahlar... Hayırlı ve [COLOR="Red"]bereketli[/COLOR] işler...;)[/QUOTE] Günaydın Bülent hayırlı işler olsun. Bereketli ve bol kazançlar. [QUOTE=A.Engin Çelebi;332446]Günaydın abilerim. Hava bugün güzel yahu Ankara'da. Çıkıp bir iki av bayii gezeyim ben en iyisi :)[/QUOTE] Engin günaydın, gittiğin yerlerde yeni bişeyler bulursan burdan paylaş bizde faydanalım :) |
Sağol abi teşekkür ederim. Bugün muhtemelen Kahraman Bülent abimle buluşacağız. Şu facebook işini halledebilirsen uygulamalı göstermiş olurum ne dersin? ;)
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:52. |