![]() |
[QUOTE=kulekreis;332490]Teşekkür ederim Serkan'ım. İyiyim şükürler olsun. Sadece gözlerimden katarakt ameliyatı oldum. Bozuk çeşme gibi akıyor, ama görüşüm güzelleşti.
Sen nasılsın.[/QUOTE] Haydaaaa... Abi bu ne iştir ya. Benimde birkaç gün öncesine kadar siteye girememe sebebim buydu. Annemde katarakt ameliyetı oldu bizde anneme taşındıydık. Geçmiş olsun abim. Allah acil şifalar versin. Annemde biraz sıkıntı yaşadı ama sonrası güzel devam ediyor. |
Reisim,
Samimiyetten dolayı belki biraz çizmeyi aşıyor olabilirim. Mesala geçen sabah siteye selam verirken [I][COLOR="DimGray"]"Reisim sende şimdi uyuyorsundur tatlı rüyalar"[/COLOR][/I] falan diye yazmıştım. Ne olur bu tür mesajlarımı abi-kardeşliğimizin getirdiği samimiyete verip lütfen alınmayasın. Senin ve senin gibi değerli ağabey ve kardeşlerimin kılına gelecek zarar benim canımı çok yakar. Beni tanırsın. Ellerden öpüyorum... |
[QUOTE=kulekreis;332492]Sana da iyi geceler Mustafa. Hoşgeldin.[/QUOTE]
Teşekkürler reisim h.b. iyisindir umarım. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;332494]Haydaaaa...
Abi bu ne iştir ya. Benimde birkaç gün öncesine kadar siteye girememe sebebim buydu. Annemde katarakt ameliyetı oldu bizde anneme taşındıydık. Geçmiş olsun abim. Allah acil şifalar versin. Annemde biraz sıkıntı yaşadı ama sonrası güzel devam ediyor.[/QUOTE] Teşekkür ederim Serkanım. Amin cümlemize. Annene de geçmiş olsun. Kendi kendime niye daha önce olmadım diye de kızıyorum [QUOTE=M.Serkan İNANÇ;332495]Reisim, Samimiyetten dolayı belki biraz çizmeyi aşıyor olabilirim. Mesala geçen sabah siteye selam verirken [I][COLOR="DimGray"]"Reisim sende şimdi uyuyorsundur tatlı rüyalar"[/COLOR][/I] falan diye yazmıştım. Ne olur bu tür mesajlarımı abi-kardeşliğimizin getirdiği samimiyete verip lütfen alınmayasın. Senin ve senin gibi değerli ağabey ve kardeşlerimin kılına gelecek zarar benim canımı çok yakar. Beni tanırsın. Ellerden öpüyorum...[/QUOTE] EyvaAllah Serkan'ım. Ben sana darılabilirmiyim hiç Seni seviyorum. [QUOTE=KÖŞKEROĞLU;332496]Teşekkürler reisim h.b. iyisindir umarım.[/QUOTE] EyvaAllah Mustafa. İyiyim şükürler olsun. Sen de iyisindir inşaAllah. |
Günaydın güzel insanlar can dostlar herkese hayırlı işlerdilerim cumanız mübarek işleriniz bereketli olsun allah işinizi gücünüzü ras getirsin :):)
|
Günaydın Dostlar,
Hayırlı ve bereketli cumalar dierim hepinize |
[QUOTE=kartal0943;332505]Günaydın güzel insanlar can dostlar herkese hayırlı işlerdilerim cumanız mübarek işleriniz bereketli olsun allah işinizi gücünüzü ras getirsin :):)[/QUOTE]
Reisim sizede günaydın |
Hayırlı sabahlar ,hayırlı işler,hayırlı CUMALAR.
Soğukkkk, kuru ayazlıııı, fersizgüneşli birSİVAS sabahından kucak dolusu sevgiler saygılar selamlar. Reisim geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.. |
cümleten selamunaleyküm dostlar.
gününüz aydın işleriniz hayırlı kazancınız bereketli olsun. CUMA,nız mübarek olsun. ALLAH,ın rahmeti cumanın hayrı ve bereketi üzerinize olsun. |
[QUOTE=kulekreis;332490]Teşekkür ederim Serkan'ım. İyiyim şükürler olsun. Sadece gözlerimden katarakt ameliyatı oldum. Bozuk çeşme gibi akıyor, ama görüşüm güzelleşti.
Sen nasılsın.[/QUOTE] Hasan abi geçmiş olsun. [QUOTE=M.Serkan İNANÇ;332494]Haydaaaa... Abi bu ne iştir ya. Benimde birkaç gün öncesine kadar siteye girememe sebebim buydu. Annemde katarakt ameliyetı oldu bizde anneme taşındıydık. Geçmiş olsun abim. Allah acil şifalar versin. Annemde biraz sıkıntı yaşadı ama sonrası güzel devam ediyor.[/QUOTE] Başkanım geçmiş olsun. [QUOTE=kartal0943;332505]Günaydın güzel insanlar can dostlar herkese hayırlı işlerdilerim cumanız mübarek işleriniz bereketli olsun allah işinizi gücünüzü ras getirsin :):)[/QUOTE] Günaydın Gökçen abi [QUOTE=Sefa AYKENAR;332506]Günaydın Dostlar, Hayırlı ve bereketli cumalar dierim hepinize[/QUOTE] Günaydın Sefa sanada hayırlı cumalar... [QUOTE=MİLAMBER;332508]Hayırlı sabahlar ,hayırlı işler,hayırlı CUMALAR. Soğukkkk, kuru ayazlıııı, fersizgüneşli birSİVAS sabahından kucak dolusu sevgiler saygılar selamlar. Reisim geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..[/QUOTE] Bilal abi günaydın hayırlı işler. [QUOTE=Kamil Metin;332510]cümleten selamunaleyküm dostlar. gününüz aydın işleriniz hayırlı kazancınız bereketli olsun. CUMA,nız mübarek olsun. ALLAH,ın rahmeti cumanın hayrı ve bereketi üzerinize olsun.[/QUOTE] Aleyküm selam Kamil abi hayırlı cumalar, hayırlı işler. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:22. |