![]() |
tamam görelim botu 320 den aşağısı yaramaz bide çok yamalısı
|
[QUOTE=WEST;44429]Aynı kader kurbanıyız desene abicim :D:D:D:D
Sana anlatırım bir gün ben bu olayı[/QUOTE] Tamam kardeş özel msn den gel beklerim :) |
[QUOTE=m_master;44427]Abi benden görmedim daha bot eski sanayide itfaiye nin yanında bir yerdeymiş yarın tel den konuşuruz
( tel örgüden yani ) 10 çeyrek te :D[/QUOTE] Şinasi abi 1.000 ytl ye çok değilmi o Bana çokmuş gibi geldi yineden iyi araştırma yapmak lazım Tekne borsasından bir araştırma yapsan güzel olur bazen çok uygun düşenler oluyor biliyorum Bizim dayı 25 hp motor 5 metre tekne ve altında çekeriyle 1.500 ytl ye verdi |
[QUOTE=gunaykaptan07;44435]tamam görelim botu 320 den aşağısı yaramaz bide çok yamalısı[/QUOTE]
Tamam kaptanım ok :) |
[QUOTE=gndyavuz;44436]Tamam kardeş özel msn den gel beklerim :)[/QUOTE]
Ne msn si abicim direk oraya gelirim ayıp ettin Cumartesi müsayitmisin :D:D:D |
[QUOTE=gunaykaptan07;44428]serkan kardeş biz herzaman hazırız buyur gel[/QUOTE]
Abi bu ayı kapatıyorum inşallah kazasız belasız yarın akşama;) Cuma akşamı çıkıp Cumartesi sabahı orada olacağız (West) Mustafa ile Yanlız pazar günü için Eskişehir Takım başkanımız mustafa abime söz verdim Antaya da 3. lige çıkma maçları var pazar günü finale kalırlarsa Tribünlere [url]www.oltacilar.com[/url] pankartını asacağım... |
[QUOTE=WEST;44437]Şinasi abi 1.000 ytl ye çok değilmi o
Bana çokmuş gibi geldi yineden iyi araştırma yapmak lazım Tekne borsasından bir araştırma yapsan güzel olur bazen çok uygun düşenler oluyor biliyorum Bizim dayı 25 hp motor 5 metre tekne ve altında çekeriyle 1.500 ytl ye verdi[/QUOTE] iyi denk getirmiş mustafa bot da sağlam sa bu da işe yarar pek büyüğe gerek yok |
[QUOTE=WEST;44440]Ne msn si abicim direk oraya gelirim ayıp ettin
Cumartesi müsayitmisin :D:D:D[/QUOTE] Bir sinek daha :D abi bunlar org a kadar gitmek de bilmezler |
[QUOTE=WEST;44440]Ne msn si abicim direk oraya gelirim ayıp ettin
Cumartesi müsayitmisin :D:D:D[/QUOTE] Tamam kardeş bekliyoruz |
[QUOTE=m_master;44443]Bir sinek daha :D abi bunlar org a kadar gitmek de bilmezler[/QUOTE]
:D:D:D:D:D:D:D:D:D bırak kalsın arkadaşlar org. az kaldı zaten |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:47. |