![]() |
Hayırlı günler dostlar.
|
Öğlen şerifleriniz hayır ola
|
cumleten selamunaleykum
|
Hayırlı akşamlar dostlar.
Kılçık' ın kardeşi sana iki defa hayırlı geceler. Taaa KKTC buraya laf yetiştiriyorsun ya helal olsun vallahi:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346713]Hayırlı akşamlar dostlar.
Kılçık' ın kardeşi sana iki defa hayırlı geceler. Taaa KKTC buraya laf yetiştiriyorsun ya helal olsun vallahi:)[/QUOTE] selmınalınaleykum hayırlı akşamlar |
[QUOTE=erto;346723]selmınalınaleykum hayırlı akşamlar[/QUOTE]
Aleykümselam. Sen ne yaparsın abi, bıraktınmı balık işini:confused: |
İyiakşamlar oltacılar ailesi nasılsınız bakimm..:):D
Candost nasılsın görüşmeyeli..:D:D |
Cumleten selamunaleykum.
|
[QUOTE=kulekreis;346730]Cumleten selamunaleykum.[/QUOTE]
Aleyküm selam reisim, saygılar sevgiler... |
[QUOTE=erto;346723]selmınalınaleykum hayırlı akşamlar[/QUOTE]
[QUOTE=Musa ERCİYAS;346728]İyiakşamlar oltacılar ailesi nasılsınız bakimm..:):D Candost nasılsın görüşmeyeli..:D:D[/QUOTE] [QUOTE=kulekreis;346730]Cumleten selamunaleykum.[/QUOTE] Aleyküm selam cumleten hayirli geceler hos sohbetler. |
[QUOTE=keşfetmekiçinbak;346731]Aleyküm selam reisim, saygılar sevgiler...[/QUOTE]
Tesekkur ederim Tuncay. Umarim iyisindir. Sevgiler ve selamlar. |
Hayırlı akşamlar dostlar.
|
Cümleten hayırlı akşamlar:)
|
Selam olsun Samsun'dan :)
|
Sanada hayırlı akşamlar engin kardeşim samsuna selamlar..:D:D
İyiakşamlar oltacı dostlarım..:) |
[QUOTE=DOLFIN06;346739]Cümleten hayırlı akşamlar:)[/QUOTE]
[QUOTE=A.Engin Çelebi;346742]Selam olsun Samsun'dan :)[/QUOTE] [QUOTE=Musa ERCİYAS;346745]Sanada hayırlı akşamlar engin kardeşim samsuna selamlar..:D:D İyiakşamlar oltacı dostlarım..:)[/QUOTE] Hayırlı akşamlar. Engin seninde ne yaptığın belli değil kardeş. Daha dün kuzu sayıyordun, bugün Samsun'dan selam olsun diyorsun:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346713]Hayırlı akşamlar dostlar.
Kılçık' ın kardeşi sana iki defa hayırlı geceler. Taaa KKTC buraya laf yetiştiriyorsun ya helal olsun vallahi:)[/QUOTE] Selamımı almayıp açıklarımı arayan genç arkadaş, Uzaklara sesim duyulmuyormu:confused::D |
Cumleten selamunaleykum
|
[QUOTE=kulekreis;346749]Cumleten selamunaleykum[/QUOTE]
Aleykümselam Reisim. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346747]Hayırlı akşamlar.
Engin seninde ne yaptığın belli değil kardeş. Daha dün kuzu sayıyordun, bugün Samsun'dan selam olsun diyorsun:)[/QUOTE] Arada bir aileyle vakit geçirmek iyidir abim. Fırsatını buldum mu kaçarım hiç acımam :) [QUOTE=kulekreis;346749]Cumleten selamunaleykum[/QUOTE] Aleykümselam resim. Hayırlı geceler olsun. |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;346751]Arada bir aileyle vakit geçirmek iyidir abim. Fırsatını buldum mu kaçarım hiç acımam :)[/QUOTE]
Orada olduğunu söyleyeydin yarınki etkinlikte yenilecek Hamsi ihalesini sana yıkardık:) Sırf bu iş için ihale yapacağız artık. Durum bir hayli ciddi:D |
İyi de hamsi fiyatları bu kadar yüksekken ve yerli hamsi yokken nedir anlayamadım hamsi ısrarınız, çiftlik alabalığı nenize yetmiyor. Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı ;)
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346750]Aleykümselam Reisim.[/QUOTE]
EyvaAllah baskan. Iyisindir umarim. [QUOTE=A.Engin Çelebi;346751]Arada bir aileyle vakit geçirmek iyidir abim. Fırsatını buldum mu kaçarım hiç acımam :) Aleykümselam resim. Hayırlı geceler olsun.[/QUOTE] Tesekkurler Engin, Sana da hayirli geceler. |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;346753]İyi de hamsi fiyatları bu kadar yüksekken ve yerli hamsi yokken nedir anlayamadım hamsi ısrarınız, çiftlik alabalığı nenize yetmiyor. Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı ;)[/QUOTE]
Hamsi 3 lira Almayani dovuyorlar. bir kg ekmekte 3 lira. |
[QUOTE=kulekreis;346755]Hamsi 3 lira Almayani dovuyorlar. bir kg ekmekte 3 lira.[/QUOTE]
Reisim şu an Samsun'dayım. Burada her zamanki fiyatların üzerindeymiş. Yerli balık yok balıkçılar kan ağlıyor dedi bizim enişte. Balık erken kaçmış bu sene buralardan. |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;346753]İyi de hamsi fiyatları bu kadar yüksekken ve yerli hamsi yokken nedir anlayamadım hamsi ısrarınız, çiftlik alabalığı nenize yetmiyor. Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı ;)[/QUOTE]
[QUOTE=kulekreis;346754]EyvaAllah baskan. Iyisindir umarim. Tesekkurler Engin, Sana da hayirli geceler.[/QUOTE] [QUOTE=kulekreis;346755]Hamsi 3 lira Almayani dovuyorlar. bir kg ekmekte 3 lira.[/QUOTE] [QUOTE=A.Engin Çelebi;346756]Reisim şu an Samsun'dayım. Burada her zamanki fiyatların üzerindeymiş. Yerli balık yok balıkçılar kan ağlıyor dedi bizim enişte. Balık erken kaçmış bu sene buralardan.[/QUOTE] İyilik hamdolsun Reisim. Sizde iyisiniz inşallah? Engin... Samsun' a gidip hamsi yok ayaklarına yatıyorsun ya helal olsun ne diyeyim ben sana... Tamam kardeş, isteyen az sonra uyuyor yaa:o |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;346756]Reisim şu an Samsun'dayım. Burada her zamanki fiyatların üzerindeymiş.
Yerli balık yok balıkçılar kan ağlıyor dedi bizim enişte. Balık erken kaçmış bu sene buralardan.[/QUOTE] Engin hamsi ani olarak gurcuden zonguldak Istanbul arasina geldi. Aglarini yikayip tayfaya paydos veren girgirlar tekrar istanbula geliyorlar. ve balik kiyiya yakin. Bilgine .Selamlar |
Iyiyim Serkan*cim. Tesekkur ederim
|
[QUOTE=kulekreis;346761]Engin hamsi ani olarak gurcuden zonguldak Istanbul arasina geldi. Aglarini yikayip tayfaya paydos veren girgirlar tekrar istanbula geliyorlar. ve balik kiyiya yakin. Bilgine .Selamlar[/QUOTE]
Evet şu an boğaz ve Çanakkale'de bir yoğunluk varmış. Olmadı bir ziyaret ederiz o tarafı değil mi Serkan abi :) |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;346765]Evet şu an boğaz ve Çanakkale'de bir yoğunluk varmış. Olmadı bir ziyaret ederiz o tarafı değil mi Serkan abi :)[/QUOTE]
Engin hamsiyi oltayla tutmayi dusunmuyorsun degilmi.:D:D:D:D Yoksa bana yoklamami cekiyorsunuz.:D:D:D Saka biryana marmarada yaklasik 1 aydir lodos esiyor, sert degil ama tekneyi besik gibi salliyor. Bogazin dar gecit olmasi metre kareye biraz fazla balik dusuyor. |
Hayırlı geceler dostlar.
|
Herkese hayırlı geceler olsun. Şu saatte Irmak'tayım :)
|
iyi akşamlar...
|
selmınaleykum hayırlı günler
|
Gününüz aydın, neşeniz daim olsun dostlar.
Cümleten hayırlı günler. |
Hayırlıgünler oltacılar ailesi nasılsınız bakim..:):D:D
Candost nasılsın bakimmm..:D:D |
Yorgun:o
Senin mesajlarına bakınca hiç yorulmamış olarak görüyorum:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346807]Yorgun:o
Senin mesajlarına bakınca hiç yorulmamış olarak görüyorum:D[/QUOTE] :D:D |
Cumleten selamunaleykum.
|
[QUOTE=kulekreis;346818]Cumleten selamunaleykum.[/QUOTE]
Aleykümselam reisim. Herkese hayırlı sabahlar olsun. Eskiden Gürkan abi sabah dükkanı açardı mehter marşıyla ama o da bu sıra uğramaz oldu. Neyse yine de hepinize güzel bir gün dileyelim yoğun geçen ve geçecek olan mesai sabahından :) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:25. |