![]() |
[QUOTE=okyanusyalı;353651][B][I]Yağmurlu bir haftaya giriyoruz.
İnşallah barajlarımıza gelen su miktarı bol olur. Aski'nin sitesinde hala ayrıntı veriler eksik. Baraj bazında bilgi alamıyoruz. ��[/I][/B][/QUOTE] Umarım abi. Bakalım bu gün rüzgarlı hava. Sonrasında kar yağacak deniyor. umarım uzun süre kalır da etkisi olur. Gününüz aydın neşeniz bol olsun. |
[QUOTE=okyanusyalı;353651][B][I]Yağmurlu bir haftaya giriyoruz.
İnşallah barajlarımıza gelen su miktarı bol olur. Aski'nin sitesinde hala ayrıntı veriler eksik. Baraj bazında bilgi alamıyoruz. ��[/I][/B][/QUOTE] Umarım abi. Bakalım bugün hava rüzgarlı . Sonrasında kar yağacak deniyor. Umarım uzun süre kalır da etkisi olur. Gününüz aydın neşeniz bol olsun. |
Herkese hayırlı günler...
|
[QUOTE=Bülent YILMAZ;353654]Herkese hayırlı günler...[/QUOTE]
Teşekkürler Bülent sana da. Nasıl Kütahya'da kar var mı? Gününüz aydın neşeniz bol olsun. Bol muhabbetler. |
selamınaleykum günaydın hayırlı cumalar
|
günaydın hayırlı huzurlu haftalar
|
[QUOTE=erto;353659]günaydın hayırlı huzurlu haftalar[/QUOTE]
Ne güzel bir dilek. Umarım öyle olur. Herkese günaydın. Hayırlı işler, bol güneşler. |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;353655]Teşekkürler Bülent sana da. Nasıl Kütahya'da kar var mı?
Gününüz aydın neşeniz bol olsun. Bol muhabbetler.[/QUOTE] Ara ara yağıyor Enginim. Şu sıra birşey yok bakalım... Bu arada benim telefon bozuldu numaralarım gitti. Bana WhatsApp tan bi mesaj atta kaydedeyim... |
[QUOTE=Bülent YILMAZ;353661]Ara ara yağıyor Enginim. Şu sıra birşey yok bakalım...
Bu arada benim telefon bozuldu numaralarım gitti. Bana WhatsApp tan bi mesaj atta kaydedeyim...[/QUOTE] Tamam yazarım sana. Gününüz aydın olsun. |
[B]herkese hayırlı günler.[/B]
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:54. |