![]() |
Günaydın arkadaşlar.:)
|
[QUOTE=İbrahim YILDIZ;317429]Herkese hayırlı sabahlar, hayırlı işler.[/QUOTE]
[QUOTE=hakkinen;317431]Günaydın hayırlı işler[/QUOTE] [QUOTE=kartal0943;317432]Günaydın güzel insanlar can dostlar herkese hayırlı işler dilerim[/QUOTE] [QUOTE=Ahmet ŞENOL;317436]Günaydın arkadaşlar :)[/QUOTE] [QUOTE=Kamil Metin;317437]selamun aleyküm dostlar, herkese günaydın hayırlı işler.[/QUOTE] [QUOTE=erto;317442]selamınaleykum günaydın dostlar[/QUOTE] [QUOTE=Peker KAYA;317445]Günaydın arkadaşlar.:)[/QUOTE] Günaydın dostlar. Gülücükler yüzünüzden eksik olmasın:) |
iyi akşamlar dostlar nasılsınız bakem
|
Arkadaşlar derneğe gideniniz varmı düzen nasıl sohbetler ne alemde.Oltalar yapılıyormu.Herkes tuttuğu balık hakkında sıkıyormu.duyanlar duyursun herkese selam ve sevgiler
|
[QUOTE=erhan canatan;317469]Arkadaşlar derneğe gideniniz varmı düzen nasıl sohbetler ne alemde.Oltalar yapılıyormu.Herkes tuttuğu balık hakkında sıkıyormu.duyanlar duyursun herkese selam ve sevgiler[/QUOTE]
Erhan abi mustafa abi sıkılıyormuş arada bi ugrayın derim herkese,birde ben gittim cumartesi akşamı kapı duvar aramadan gitmeyin derim,saygılar..:):D:D |
H.geceler arkadaşlar bu sıra KALKAN yapmaya başladı haberiniz olsun;)Serkan başkan duymasın bak sadece ilgilenenlere söylüyorum inanmayan varsa atarım yine 2 foto karışır ortalık;):)
|
Cümleten Selamunaleyküm.
Orası oltacılar der mi yoksa Avcılar atıcılar ve sıkıcılar der mi ? |
[QUOTE=murat41;317497]H.geceler arkadaşlar bu sıra KALKAN yapmaya başladı haberiniz olsun;)Serkan başkan duymasın bak sadece ilgilenenlere söylüyorum inanmayan varsa atarım yine 2 foto karışır ortalık;):)[/QUOTE]
Abovvvvvvvv.:eek::eek::eek: Değerli moderatör abilerim, lütfen bu mesajı yok edin.:D Ortalık karışacak yine yoksa.:D |
[QUOTE=kulekreis;317498]Cümleten Selamunaleyküm.
Orası oltacılar der mi yoksa Avcılar atıcılar ve sıkıcılar der mi ?[/QUOTE] :confused::confused::confused: Niye ki Reisim. |
[QUOTE=murat41;317497]H.geceler arkadaşlar bu sıra KALKAN yapmaya başladı haberiniz olsun;)Serkan başkan duymasın bak sadece ilgilenenlere söylüyorum inanmayan varsa atarım yine 2 foto karışır ortalık;):)[/QUOTE]
Muratcım merhaba. Hani ne yalan söyleyeyim. biraz karışsa fena olmaz hani. Çok monoton gidiyor . Renk gelmesi gerekiyor. Kalkanı sevenler der olsa iyi olacak.:D:D:D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:16. |