![]() |
[QUOTE=m_master;44443]Bir sinek daha :D abi bunlar org a kadar gitmek de bilmezler[/QUOTE]
La ne sineği abicim kalemimim almaya geliyom ya :D:D:D:D |
neee
[QUOTE=WEST;44437]Şinasi abi 1.000 ytl ye çok değilmi o
Bana çokmuş gibi geldi yineden iyi araştırma yapmak lazım Tekne borsasından bir araştırma yapsan güzel olur bazen çok uygun düşenler oluyor biliyorum Bizim dayı 25 hp motor 5 metre tekne ve altında çekeriyle 1.500 ytl ye verdi[/QUOTE] o paraya çalan vermez be kardeşim yaaa bize lazım aslında her yere tekneyle girilmiyor |
[QUOTE=m_master;44443]Bir sinek daha :D abi bunlar org a kadar gitmek de bilmezler[/QUOTE]
Mutlu kardeşimiz var:D Yanlız kliması çalışmıyordu ya o nunda:mad::) |
mustafa sen araştırda bulursan alalım
|
[QUOTE=gunaykaptan07;44448]o paraya çalan vermez be kardeşim yaaa
bize lazım aslında her yere tekneyle girilmiyor[/QUOTE] Sorma antalyada limanda 16 metrelik vardı onuda vermiş ayar oldum bizim dayıya Belkide tanırsınız kendisini |
[QUOTE=WEST;44447]La ne sineği abicim kalemimim almaya geliyom ya :D:D:D:D[/QUOTE]
Kardeş zahmet etme ben kargo ile yollardım :D |
[QUOTE=gunaykaptan07;44451]mustafa sen araştırda bulursan alalım[/QUOTE]
Abicim bakarım eğer uygun düşen olursa haber veririm |
yav şinasi sinek değil onlar kelebek bira kelebeği ıssız koya gidiş 1 bira adam başı
dönüş =?????? |
[QUOTE=GECEKONDU06;44450]Mutlu kardeşimiz var:D
Yanlız kliması çalışmıyordu ya o nunda:mad::)[/QUOTE] Herkes davetli kardeş mutlu da tabi ki :) |
[QUOTE=m_master;44457]Kardeş zahmet etme ben kargo ile yollardım :D[/QUOTE]
Şimdi kalem dediyse bi çayınıda içerim sıcak sıcak :D Başından atmaya kalkma bide senin şu kahvedeki oyuncakla oynıyacam bu sefer acımam söyle ayar çeksin makineye yoksa duman ederim bu sefer sabah sabah demem yani :D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:46. |