![]() |
|
bütün şehirlerimize hayırlı sabahlar:)
haftasonunuzun bol balıklı ve güzel dostluklarla geçmesi dileğiyle... |
Sivastan tüm oltacılara selamalar...
|
Hayırlı günler oltacılar. Antalyadan selamlarla :D
|
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun Sivaslı dostlar, Nice Bayramlara hep birlikte ulaşmak ümidiyle, Hayırlı bayramlar...:)
|
dostlar ramazan bayramınız kutlu ve mutlu olsun
|
selam arkadaşlar,
bu siteye amator balıkçılığa başladığımda incelemek için girmiştim, sivas takımını görünce benimde burda olmam gerektiğine inandım, herkese rastgele yeni başladım 2 ay oldu olmadı avlak yerleri ve avlama usulleri konusunda SİVAS a yakın yerler konusunda bilgi verirseniz sevinirim |
[QUOTE=dendi58;221483]selam arkadaşlar,
bu siteye amator balıkçılığa başladığımda incelemek için girmiştim, sivas takımını görünce benimde burda olmam gerektiğine inandım, herkese rastgele yeni başladım 2 ay oldu olmadı avlak yerleri ve avlama usulleri konusunda SİVAS a yakın yerler konusunda bilgi verirseniz sevinirim[/QUOTE] Uğur abi aramıza hoşgeldiniz kendinizi tüm üyelerimizin görebileceği [url=http://www.oltacilar.com/forum/tanisalim/]Tanışalım - Balık Avı ve Amatör Balıkçılık[/url] bölümünden tanıtırsanız size yardımcı olmak isteyenler daha rahat ulaşabilir rastgele. |
selam arkadaşlar bende yeni katıldım
|
[QUOTE=dendi58;221483]selam arkadaşlar,
bu siteye amator balıkçılığa başladığımda incelemek için girmiştim, sivas takımını görünce benimde burda olmam gerektiğine inandım, herkese rastgele yeni başladım 2 ay oldu olmadı avlak yerleri ve avlama usulleri konusunda SİVAS a yakın yerler konusunda bilgi verirseniz sevinirim[/QUOTE] Uğur kardeş seni tanıdığmı tahmin etmiştim yanılmamışım. Biliyorum yeni başladın ama aramıza hoş geldin.....Avlak yerlerini ben sana anlatırım daha sonra... |
[QUOTE=sivas;223528]selam arkadaşlar bende yeni katıldım[/QUOTE]
hoş geldiniz ne iyi ettiniz. Koca Sivas tan bir kaç kişiydik gün geçtikce çoğalıyoruz Sesiniz gür Avınız bol ve sirkülere uygun olsun.... |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:19. |
|