Balık Avı ve Amatör Balıkçılık

Balık Avı ve Amatör Balıkçılık (http://www.oltacilar.com/index.php)
-   Sohbet ve Tanışma Odası (http://www.oltacilar.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Konular Harici 12 (http://www.oltacilar.com/showthread.php?t=10347)

M.Serkan İNANÇ 16.01.13 23:50

[QUOTE=kulekreis;333155]EyvaAllah Serkan'ım. Hoşbulduk. İyisindir umarım.[/QUOTE]

Bizde iniş için herşey uygunda inilecek mekan konusunda daha halen kuleyle anlaşma sağlayamadım ustam:)
Kule korkma koçum in diyor.
Bende az dur sakinleşeyim diyorum:D

A.Engin Çelebi 16.01.13 23:59

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;333157]Bizde iniş için herşey uygunda inilecek mekan konusunda daha halen kuleyle anlaşma sağlayamadım ustam:)
[B][COLOR="Red"]Kule korkma koçum in diyor.[/COLOR][/B]
Bende az dur sakinleşeyim diyorum:D[/QUOTE]

[YOUTUBE]W9_BV3F9OQE[/YOUTUBE]

Fedai ERDEM 17.01.13 00:03

Neyin muhabbeti bu anlamadım..:D

Geceniz iyi olsun

A.Engin Çelebi 17.01.13 00:07

Ben de anlamadım güzel güzel türkü dinliyordum. Baktım kuleyle ilgili iki satır yazı gördüm hemen yazdım ben de:D Güzel parçaymış. Sana da Fedai abi, Reisim ve Başkan ve sohbete katılacak tüm arkadaşlar :)

M.Serkan İNANÇ 17.01.13 00:31

[QUOTE=A.Engin Çelebi;333162]Ben de anlamadım güzel güzel türkü dinliyordum. Baktım kuleyle ilgili iki satır yazı gördüm hemen yazdım ben de:D Güzel parçaymış. Sana da Fedai abi, Reisim ve Başkan ve sohbete katılacak tüm arkadaşlar :)[/QUOTE]

[QUOTE=Fedai ERDEM;333160]Neyin muhabbeti bu anlamadım..:D

Geceniz iyi olsun[/QUOTE]

Mevzu derin...

Mesala eski adıyla Amik gölü... Sonradan Amik ovası olan mekan...
Sonrasında da HAVAALANI.... (Yuhhhh vallahi...Ne çok kimlik değiştirmiş:))

Günümüz Türkiye' sine yakın bir haber buldum.
Haberin kaynağı, hataygazetesi.com... HATAY...

[QUOTE=hataygazetesi.com;333162]
[B][I][COLOR="Red"]Hatay Havaalanı yakınlarında yaralı halde bulunan atmaca, tedavi edilmek üzere Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Veterinerlik Fakültesi’ne gönderildi.[/COLOR][/I][/B]

[I][B]Bölgede etkili olan yağışlar neticesinde Aktaş ve Gülova köylerinde meydana gelen su taşkınlarına ilişkin çeşitli incelemelerde bulunan Kumlu Kaymakamı Cevat Gün, Hatay Havaalanı yakınlarında yaralı halde bulduğu atmacayı makam aracına alarak ilçe merkezine getirdi.Atmacaya ilk müdahale Kumlu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde görevli Veteriner Hekim Fatih Dönmezler tarafından yapıldıktan sonra, yaralı atmaca Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Veterinerlik Fakültesi’ne gönderildi. Burada yapılan cerrahi operasyonun ardından bakıma alınan atmacanın, iyileştikten sonra doğal ortamına bırakılacağı öğrenildi.
[/B][/I][/QUOTE]

[url]http://www.hataygazetesi.com/yarali-atmacaya-devlet-sefkati[/url]

M.Serkan İNANÇ 17.01.13 01:20

Atmacanın yaşam alanını daraltırsan uçamaz yavrucak.
Yaralanmasa bile uçamaz:o

A.Engin Çelebi 17.01.13 01:35

Abi aslında tam da bu gibi durumlarda şu tweetter denen şeyi kullanmak gerekiyor.
Örneğin, suları akmayıp da kaldığı yurt müdürünü Tweeterdan Spor ve Gençlik Bakanı Sn. Suat Kılıç'a şikayet eden gençler Kılıç'ın bu konuyla ilgileneceğim demesinden sonra yaptıkları eyleme son verdiler.
Hemen bir çözüm olmasa da en azından farkındalık adına güzel olur diye düşünüyorum. Şimdi çoğu bakanın ve milletvekilinin bu gibi sosyal paylaşım sitelerini takip edip gündem oluşturabildiğini medyadan takip edebiliyoruz. Hatta Cumhurbaşkanı da bu gibi sosyal paylaşım sitelerini kullanıyor.

mehteran 17.01.13 05:55

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;333150]Vallahi karışmam.
Oturur keyfime bakarım.

Kütahya' ya selamlar....[/QUOTE]
Olurmu öğle keyfe bakmak, biz seni boşamı başkan yaptık, aramıza alacağız seni, sen bizi ayıracaksın..:p

Günaydın dostlar....

kartal0943 17.01.13 07:20

Günaydın güzel insanlar can dostlar herkese hayırlı işler dilerim :)

M.Serkan İNANÇ 17.01.13 07:40

[QUOTE=mehteran;333167]Olurmu öğle keyfe bakmak, biz seni boşamı başkan yaptık, aramıza alacağız seni, sen bizi ayıracaksın..:p

Günaydın dostlar....[/QUOTE]

[QUOTE=kartal0943;333168]Günaydın güzel insanlar can dostlar herkese hayırlı işler dilerim :)[/QUOTE]

Gunaydin abiler.
Gunünüz aydın neşeniz daim olsun.

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:08.